Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Covid19 oltás vagy a vénás...

Covid19 oltás vagy a vénás drogok veszélyesebbek? Van értelme összehasonlítani?

Figyelt kérdés

Tökre beadatnám magamnak bármelyik vakcinát, de allergiás vagyok dolgokra pl. pollen vagy lendint szedek erre.

Regisztrálni nem merek, pedig nekem kéne mert kamionos vagyok és hamarosan megyek nemzetközibe , gondolom örülnének ha bemutatom, hogy én már védett vagyok. De ott van a kisördög, hogy mi van ha vesebeteg vagy esetleg szemproblémám vagy tudjam is én mi lesz a bajom.

Azért hasonlítanám össze droggal mert sok a drog fogyasztó és egyik sem lett egy szúrástól vesebeteg pl.

Annyjra parázok.. olyan jó lenne ha békén hagynák ezzel az embert, ma is 14 óra alatt 2 emberrel találkoztam és 3 méter távolság minimum megvolt.. plusz maszk anno meg csak 3 méter, legveszélyesebb amikor tankolok 2 méterre van a másik kúton a csóka, vagy a pénztár.. látod, magyarázkodok..

2021. febr. 25. 23:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Majd lessz!⚠️
2021. febr. 26. 09:11
 12/21 Wadmalac ***** válasza:
83%

"Majd lessz!"

El fog kezdeni keskenyedni a szemük, mi?

Te tudod. Sok ezer szakértő nem tud semmi utólagos káros hatástól, de te tudod. Gondolom ez a gyerekkori oltásaid káros későbbi következménye.

2021. febr. 26. 09:17
 13/21 anonim ***** válasza:
17%

🐗 csitu okoska!

Te csak azt írod ide amit olvasol máshol!!

Saját gondolat 0-a!

2021. febr. 26. 09:22
 14/21 Wadmalac ***** válasza:
76%

"Te csak azt írod ide amit olvasol máshol!!

Saját gondolat 0-a!"

Ja, csak aki nem szakember, az igenis szakemberek infóira alapozzon, ne a saját gondolataira. Mert abból ökörség lesz.

2021. febr. 26. 09:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Úgyvan!
2021. febr. 26. 09:32
 16/21 anonim ***** válasza:
20%
Nemszabad oltatni
2021. febr. 26. 10:00
 17/21 sadam87 ***** válasza:
100%

Ha allergiás vagy, akkor azt jelezd a háziorvosnak! Ő tudja mérlegelni, ez mennyiben kockázat. A gyakoris válaszolók többségénel biztosan jobban (persze lehet, hogy itt is van pár szakértő, csak ezt elég nehéz kiszűrni, ellenőrizni). Mindenesetre én sem gondolom, hogy a pollenallergia itt komoly kockázatot jelentene.

#9 (Wadmalac)

"Az orosz oltás 90% feletti hatásfokú és úgy néz ki, a Sinopharm kínai is."

Öööö... Erről én lemaradtam. Tudomásom szerint a Sinophram vakcinálval kapcsolatban 79% hatásosságot emlegettek. (Persze attól is függ, mit nézünk.)

2021. febr. 26. 10:01
 18/21 Wadmalac ***** válasza:
53%

"Persze attól is függ, mit nézünk"

Egyelőre a jó fene sem tudja, van ilyen és olyan statiztika innen, onnan.

A hivatalos 3. fázis értékelése lesz a mérvadó.

Viszont ez az oltás veszélye és az oltatás-nem oltatás kockázatának összevetése szempontjából irreleváns, mert ott nem 10%-nyi, hanem nagyságrendi eltérések vannak.

2021. febr. 26. 10:16
 19/21 sadam87 ***** válasza:
100%

Jó, de honnan vetted a 90% fölötti adatot???

2021. febr. 26. 10:17
 20/21 Wadmalac ***** válasza:

Buhh, meg nem mondom, hol volt leírva és hova, milyen oltási területre vonatkozott.

Nem merem ígérni, hogy most van időm előkeresni.

2021. febr. 26. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!