Mi értelme van ennek a "versengésnek", összehasonlítgatásnak?
Unokatesóm két hete mutatta be az új barátját otthon. Ő 27, a barátja 31 éves. Mi 5 éve vagyunk együtt a barátommal, én 22 vagyok, ő 25.
Mióta hazavitte a srácot, mást sem hallok itthon, csak, hogy jaj náluk már biztosan nemsoká lakodalom lesz, mi meg csak üljünk meg a fenekünkön, mert mi még ehhez túl fiatalok vagyunk.
Értem én, hogy ők idősebbek, de attól miért kell minket lenézni? Azt gondolom, mi már úgymond bizonyítottunk az 5 együtt töltött évvel, velük meg ki tudja még, hogy mi lesz pár hónap múlva. Azt sem értem, hogy minek kell egyáltalán a két kapcsolatot összehasonlítani? Főleg, hogy egyelőre egyik kapcsolatban sem várható esküvő (mi még tanulunk, azért nem).
Gondolom, mert szerencsétlenek vagytok.
Barátod meddig akár meg tanulni?30 esetleg 40 éves koráig?
Egyik ismerősöm 50 éves, és a 7.-ig diplomáját csinálja, ne szabjuk már meg ki meddig, mennyit akar tanulni. ;)
Egyébként pedig próbálj vele nem törődni, az lesz a legegyszerűbb.
Nálam a nagyszülők csináljak ugyan ezt. Én vagyok az idősebb (20L),másfél éve vagyok együtt a párommal (23F), öcsém 19 éves,a barátnője 16 és 4 hónapja vannak együtt..
Nem veszem. Rosszindulatúak. Az viszont gáz ha apám és a nagybátyám aktuális partneret minősíti,rangsorolja be az egyenként megkeseredett,rosszindulatú nagyanyám mert megmondóembernek képzeli magát és mintha az új legjobb meny címért versenyeztetné őket.. Nem szempont,hogy a 44 éves apámnak 25 éves nője van,míg a 36 éves nagybatyámnak 30 éves párja van,aki sajátjaként neveli a nagybátyám előző kapcsolatából lévő két unokatestvéremet; akkor is csak apám barátnője a favorit mert jól bánik a pénzzel..
Szóval van durvább is mint a ti esetetek. :/
Előző vagyok.
Bocs a hibákért,késő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!