Mi értelme van ennek a "versengésnek", összehasonlítgatásnak?
Unokatesóm két hete mutatta be az új barátját otthon. Ő 27, a barátja 31 éves. Mi 5 éve vagyunk együtt a barátommal, én 22 vagyok, ő 25.
Mióta hazavitte a srácot, mást sem hallok itthon, csak, hogy jaj náluk már biztosan nemsoká lakodalom lesz, mi meg csak üljünk meg a fenekünkön, mert mi még ehhez túl fiatalok vagyunk.
Értem én, hogy ők idősebbek, de attól miért kell minket lenézni? Azt gondolom, mi már úgymond bizonyítottunk az 5 együtt töltött évvel, velük meg ki tudja még, hogy mi lesz pár hónap múlva. Azt sem értem, hogy minek kell egyáltalán a két kapcsolatot összehasonlítani? Főleg, hogy egyelőre egyik kapcsolatban sem várható esküvő (mi még tanulunk, azért nem).
"Gondolom nem azért tanul, mert a nem tudom hányadik diplomáját csinálja, de játszátok nyugodtan a hülyét."
Mi van? Miből gondolod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!