Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme van ennek a "versen...

Mi értelme van ennek a "versengésnek", összehasonlítgatásnak?

Figyelt kérdés

Unokatesóm két hete mutatta be az új barátját otthon. Ő 27, a barátja 31 éves. Mi 5 éve vagyunk együtt a barátommal, én 22 vagyok, ő 25.

Mióta hazavitte a srácot, mást sem hallok itthon, csak, hogy jaj náluk már biztosan nemsoká lakodalom lesz, mi meg csak üljünk meg a fenekünkön, mert mi még ehhez túl fiatalok vagyunk.

Értem én, hogy ők idősebbek, de attól miért kell minket lenézni? Azt gondolom, mi már úgymond bizonyítottunk az 5 együtt töltött évvel, velük meg ki tudja még, hogy mi lesz pár hónap múlva. Azt sem értem, hogy minek kell egyáltalán a két kapcsolatot összehasonlítani? Főleg, hogy egyelőre egyik kapcsolatban sem várható esküvő (mi még tanulunk, azért nem).

2012. aug. 23. 00:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom nem azért tanul, mert a nem tudom hányadik diplomáját csinálja, de játszátok nyugodtan a hülyét."

Mi van? Miből gondolod??

2012. aug. 23. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell rögtön a legrosszabbra gondolni, ha valaki 25 évesen tanul. Nem kell rögtön bukásra gondolni. Olyan sem elképzelhetetlen, hogy másoddiplomázik mesterképzésen. Esetleg a második alapszakra jár, vagy másik szakmát tanul. A mai világban már az sem meglepő, ha valaki 50 évesen diplomázik először.
2012. aug. 23. 11:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, az unokatesódnak milyen rossz lehet, ő meg azt hallgathatja otthon, hogy "de jó, mindjárt házasodsz", közben meg alig kezdődött el a kapcsolata :D
2012. aug. 24. 01:27
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
"biológiai óra"? én olvastam félre, és nem 27 és 31 évesekről van szó, vagy te is azok közé tartozol, akik szerint a 30 éves kor fölött szült gyerek 100% hogy debil lesz? :D
2012. aug. 24. 01:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Az mindegy, hogy én mit gondolok, de vannak, akik már a 18 éves lányuktól unokát várnak és ha huszonévesen pár nélkül van még, akkor félnek, h vénlány marad:) Ezért is sürgetnék, hogy házasdjon már 27 évesen. Persze nem tudhatom, hogy a kérdező családja pontosan mit gondol, mi itt csak tippelgetünk.
2012. aug. 24. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!