Ha lenne rá lehetöséged?
Figyelt kérdés
ha lenne egy teljesen önfentartó űrhajó, és "valahogy" a több száz millió fényével, vag akkár több milliárd, távolabbi galaxisba elutazna nagyon gyorsan, de az a hajtómű, feketelyuk vagy akármi ami lehetövé tette az utazást, többé nem müködne?
Jelentkeznél a legyénységbe? Én igen.
Azért ebbe a témakörbe irtam, mert kapcsolatos az űrkutatásal, expidició.
2010. aug. 17. 10:50
11/17 anonim válasza:
És mi van, ha ott nincs semmi? Úgyértem egyszercsak megáll a semmi közepén és az ablakokon kinézve csak feketeséget látsz?
12/17 anonim válasza:
Én csak akkor, ha már öreg lennék, szóval nem lenne sok vesztenivalóm.
20/L
13/17 anonim válasza:
Ha vihetem a szeretteimet, akkor igen. :D
14/17 anonim válasza:
Igen, és kell a sok csaj is, ahogy előttem írták, mert a bolygót ahová megyünk valahogy be kell népesíteni, de persze ehhez igen sok ember kell.
15/17 anonim válasza:
Csak ha van holofedélzet, és egy többezer fős kolónia.
Nekem túlságosan hiányozna hogy emberekkel ismerkedjek, szép tájakon sétáljak.
16/17 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy a Föld az én életemben lakhatatlanná válik.
17/17 anonim válasza:
Kellenek a fiatal nők a kolonizáláshoz, különben a küldetés nem lehet sikeres. Sőt, jó, ha nőből van több, ne vesszenek össze rajtuk a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!