Mi történik a dió fehérje molekulával a sütés során?
Figyelt kérdés
Mi lesz a dióval a csokoládékban?
A természetben található dió nem okoz gondot, de a péksütiben,diós-kalácsban,csokoládékban valami történik a dióval, mert iritálja a torkom.
(A szotyival meg pont ellenkezőleg történik, hőkezelés (pirítva) tudom csak megenni, más esetben viszket az egész szám,torkom.)
2020. dec. 26. 07:30
1/2 MDaniel98 válasza:
"Roasting nuts changes their structure and chemical composition. Specifically, it changes their color and decreases their moisture content, giving rise to their crunchy texture (5, 7). Raw and dry-roasted nuts have very similar amounts of fat, carbs and protein."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!