Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért hibásodnak meg a fehérjék?

Miért hibásodnak meg a fehérjék?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 20. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szabad gyököktől, radioaktív sugárzástól.
2014. ápr. 20. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 sadam87 ***** válasza:
... vagy túlzottan magas (esetleg alacsony) hőmérséklettől, szélsőséges kémhatástól, nehézfém ionoktól, más, hibás szerkezetű fehérjéktől (prionok), ...
2014. ápr. 21. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!