Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az ISS en,voltak valamiféle...

Az ISS en,voltak valamiféle szex hez tartozó kísérletek valami formában?

Figyelt kérdés

#ISS,ür,űrállomás,kisérlet,
2020. okt. 29. 06:56
1 2
 1/11 Wadmalac ***** válasza:
88%

Amiről én tudok, az oroszoknál volt, még talán a hetvenes években.

Ha van is újabb, nem publikus.

2020. okt. 29. 07:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ISS-en aligha.

2020. okt. 29. 08:01
 3/11 Wadmalac ***** válasza:
86%

"Az ISS-en aligha."

Azért ez nem egy valóvilág-villa.

Nem publikus napi 24 órányi kamerafelvétel bentről és a kísérletek sem mind.

Én azért nem zárnám ki.

Ha nem is kísérletként, hanem csak úgy kis pityputy.

Amúgy ilyet csinálni kettesben a többi űrhajóstól észrevétlenül az ISS lenne az első űreszköz, ami ad is elég helyet.

Oroszoknál is legfeljebb úgy lehetett, amikor egy férfi-egy nő volt csak fent, vagy valaki gyertyatartót játszott.

Voltak pletykák, hogy egy STS misszión volt szex-kísérlet (Pierre Kohler produkálta a sztorit), de hivatalosan hoaxnak minősítették.

2020. okt. 29. 08:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Bár a NASA nagyon játssza a érzelmektől mentes vérprofi katonát, azért nem minden űrhajósuk ilyen, jó pár vagány lelkű figura is van köztük, akikből éppenséggel kinézném, hogy titokban kipróbálják. Viszont egy valami szerintem biztosan nagyon nagy visszatartó erő: mi van, ha besikerül a gyerek.
2020. okt. 29. 10:49
 5/11 Wadmalac ***** válasza:
83%

"Viszont egy valami szerintem biztosan nagyon nagy visszatartó erő: mi van, ha besikerül a gyerek."

Hát hosszabb fenntartózkodásnál csúnya bukta lehet.

Főleg, amikor jönnek az anyucinál az első hányásrohamok.

Szóval védekezés kell.

Milyen lebukás lehet már az ISS-en végiglebegő használt gumi?

:)

2020. okt. 29. 11:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az mondjuk nehezen mert gyógyszeresen leállítják a nőknél a menstruációt mert nem lenne túl higiénikus az űrben menstruálni így elvileg teherbe sem tudnak esni.

2020. okt. 29. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
#6 Nincs nekik kötelező jelleggel előírva (bár sokuk tényleg emellett dönt). De ettől függetlenül, az "elvileg teherbe sem tud esni" koncepció gyakorlati próbáját szerintem senki nem olyan környezetben képzeli el, ahol a terhesség teljes idejére vonatkozó sugárzási dózishatárt néhány nap alatt eléred.
2020. okt. 29. 13:45
 8/11 Alex Fly ***** válasza:
100%

@Wadmalac: 70-es években az oroszok? Homoszexualitásra gondolsz? Mert női űrhajós először a Vosztokkal repült a 60-as években (Tyereskova) - de ő ugye egyedül. A következő (Szavickaja) pedig már a '80-as évek elején...

Nő nélkül meg elég nehéz lehetett ilyesmivel kísérletezni...

2020. nov. 1. 03:32
 9/11 Wadmalac ***** válasza:
100%

#8: Jogos, nyolcvanast kellett volna írnom.

Emlékezetből írtam.

2020. nov. 2. 08:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos Newton III. törvénye nagyon megnehezíti a párosodást súlytalanságban. Ölelgetésig még el lehet jutni, de máshoz már segítség kéne...
2020. nov. 4. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!