Az ember által létrehozott mesterséges intelligencia "meghódíthatja" akár az egész Univerzumot?
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 10:43
1/27 anonim válasza:
Nem.
És az univerzumot helyesen kis u-val kell írni.
2/27 Wadmalac válasza:
Pár millió év alatt a galaxisunkat esetleg.
De egy ilyen színvonalú mesterséges értelemtől még rengeteg idő választ el minket.
Amúgy nem kell MI-nek lennie. Csak nagyon jó önjavító és önsokszorozó gép kell.
3/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a minden tekintetben kielégítő,a téma részleteiben is elmerülő, gondolatébresztő, tudásgyarapító, indoklásokkal ellátott, ámde zseniálisan dióhéjba tömörített válaszod, tisztelt 1. válaszoló! Büszkeséggel tölt el engem az, hogy talán erre butus kérdésemre egy (ill. "A" ) géniusz időt pazarolt!!! Köszi, köszi, köszi!!!
2020. okt. 19. 11:12
4/27 anonim válasza:
Nem lehet egy szimulációt meghódítani mivel nem valóságos.
5/27 Wadmalac válasza:
"Nem lehet egy szimulációt meghódítani mivel nem valóságos."
Dehogynem, hackeléssel.
Amúgy ide állatira off a szimuláció-világ teória, főleg tényként közölve.
6/27 anonim válasza:
5 persze és mint softwear meghackeli kívülrőla saját szimulációját? Milyen elmeletes ökőrségeket beszélsz te vadmalac!
7/27 Wadmalac válasza:
Én beszélek ökörséget?
Van otthon tükröd?
8/27 anonim válasza:
Nem egy vadmalac tekint vissza rám :XD
9/27 Wadmalac válasza:
Trollkodás is, off is.
Higgadt hétfőm van, úgyhogy nem oda küldlek, ahova elsőre gondoltam.
10/27 anonim válasza:
Kérdező!
Minden egyéb problémától eltekintve, miért tenné? Például hogyan jut a holdra, és mit kezd ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!