Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi láthattam az égen alig 2...

Mi láthattam az égen alig 2 perce?

Figyelt kérdés

Itt ülök kint az erkélyen és egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy 4 darab fénycsóva amely hasonlít egy csillagra egymás után kivillant majd eltűnt. Ez 3x megismétlődött, azóta nem láttam.

Első ránézésre tüzijátéknek tűnhet de nem az mert r*hadt magasan észleltem, ráadásul csak színekben hasonlított arra. Úgy tudnám legjobban körül írni, hogy 4db kör alakú fénycsóva egyszerre kivillant.

Gondoltam arra is, hogy magaslégköri villámlás de sehogy sem passzol össze ráadásul az észlelt területen egy darab felhő sincs.

Csináltam videót is róla ahol látszódik egyébként.

2020. jún. 8. 22:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Ami még érdekes lehet, hogy nem ugyanazon a ponton jelentek meg.
2020. jún. 8. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
SpaceX műholdak lehettek.
2020. jún. 8. 22:27
 3/6 LeonScottKennedy ***** válasza:
100%

Lehet lőttek fel ma is Starlink szatelliteket. Azok elég jól látszódnak az éjjeli égbolton amikor pályára állnak.

[link]

2020. jún. 8. 22:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Igeen #3 ez volt az

Köszönöm szépen :))

És mi az oka annak egyébként, hogy csak egy pillanatra tűnnek elő?

2020. jún. 8. 22:40
 5/6 LeonScottKennedy ***** válasza:
78%
Nem tudom, sok minden lehet. A Nap fényét visszaverik, kapcsolgatják a világítást, nem olyan szögben vannak...
2020. jún. 8. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2020. jún. 8. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!