A mai fiatalok közül sokan miért büszkék arra hogy nem szoktak olvasni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 23:01
2/25 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért büszkék arra, hogy fiúval is és lánnyal is csinálják/csinálták... :-((
5/25 anonim válasza:
Hogy azután többszörös érettségivel tudjanak ilyen szépeket írni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__10..
6/25 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet kijelenteni, hogy valaki nem szeret olvasni. Mit nem szeret olvasni? Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy nem szeretek filmet nézni. Mert pl. nem szeretek akciófilmet nézni, vagy családi filmet, de vígjátékot vagy filmdrámát szeretek. Könyvben meg nem szeretek történelmi regényt olvasni (kevés kivétellel), viszont sok mást meg szeretek. Na persze ha valaki soha egy könyvet sem vesz a kezébe, az nem olvasni nem szeret, hanem szimplán lusta.
7/25 anonim válasza:
Azért nem szeretnek, mert még soha nem olvastak. A tini újságok nem érnek! A másik meg, hogy divat a hülyeség, meg ugye a hülyeség korában élünk.
8/25 anonim válasza:
Szerintem azért nem olvasnak, mert a könyveknek-legalábbis nagy részüknek- mondanivalója van.
Amúgy meg szerintem sincs az hogy nem szeret olvasni. Egyszerűen csak soha nem olvas.
9/25 anonim válasza:
Fogalmam sincs! Én szeretek olvasni, pedig amolyan "mai fiatal" vagyok, 21 éves. Szerintem amiatt, mert manapság már strébernek számít az, aki a kezébe vesz egy könyvet. Az emberek többsége meg nem szereti a csúfolják. Engem pl. nagyon érdekelt.
10/25 anonim válasza:
Javítom magam: "nagyon NEM érdekelt"
Bocsi, a "nem" lemaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!