Miért nincs kutatás azzal kapcsolatban, hogy az 5G káros-e?
Figyelt kérdés
Ennyire sikerült minden kutatót megvenni?2020. ápr. 28. 21:20
31/150 A kérdező kommentje:
Hol használtál 5G-t ha szabad kérdeznem?
2020. ápr. 29. 00:28
32/150 anonim válasza:
"Hol használtál 5G-t ha szabad kérdeznem?"
Akkor most olvasd el újra a 30. kommentet, de ezúttal próbáld meg értelmezni is, ami le van írva!
33/150 A kérdező kommentje:
Hol használtál olyat, amit az 5G használ?
2020. ápr. 29. 00:32
34/150 anonim válasza:
Bluetooth, WiFi, UWB, NFC, stb.
35/150 anonim válasza:
#31 jó megnyugodtam, pedig már körbe szórtam magam sóval mert az megvéd a sötét energiákról, de ha mi nem értünk a termeszet tudományokhoz, akkor te mivel is foglalkozol ha ennyire értesz hozzá, orvos vagy, biológus, vagy esetleg fizikus, mert én bevallom pénzügybe mozgok, szóval csak azt tanultam, fizikából, biológiából amit középiskolába oktattak. Szóval mivel is foglalkozol ha enyire értesz hozzá?
36/150 A kérdező kommentje:
Geofizikát tanulok egyetemen.
2020. ápr. 29. 00:42
37/150 A kérdező kommentje:
"ha enyire értesz hozzá"
Mennyire? Éppen azért tettem fel a kérdést, mert nem tudom, hogy káros-e és elvárnám, hogy kutassák ki mielőtt az egész országra rákényszerítik. Ellenben veletek, akiknek nincs ilyen igénye, mert a mobilszolgáltatók az mondják nem káros, tehát biztos úgy van.
2020. ápr. 29. 00:48
38/150 anonim válasza:
Oké, who is azt mondja nem kell félni, pedig ők jó sok pénzes iparnak beszóltak már, hogy nem kéne.
39/150 A kérdező kommentje:
A WHO az országok pénzéből beszél és az 5G betiltása az országoknak jelentős gazdasági kárt okozna.
2020. ápr. 29. 00:54
40/150 anonim válasza:
Pontosan ismerjük az elektromágneses sugárzások élettani hatásait frekvenciákra bontva, mert már százakárhány éve kiemelten tanulmányozzuk őket. A konteósságodat az árulja el, hogy úgy tetted fel a kérdést, hogy "Az 5G". Ha kicsit is érdeklődnél a téma iránt, és nem csak rettegni akarnál, akkor a mikrohullám élettani hatásait és egyéb felhasználási módjait keresnéd az 5G helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!