Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 2012 Tényleg eljön?

2012 Tényleg eljön?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 11:50
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
70%
minek kérdezed? egyszer úgy is megdöglünk xD
2010. aug. 5. 08:59
 22/25 anonim válasza:
61%

Sziasztok! :)

Ne vonjunk le előre következményeket! A világ vége vagy eljön 2012-ben, vagy nem. Ám, én úgy hallottam, hogy ha el is jön a világvége, az nem 2012-ben, hanem 2020-ban fog megtörténni. Ebből adódóan szerintem nem lesz világvége. Ha eljön a 2020, vagy közelít az év amit írunk a világvége időpontjához, az időtartam megint megváltozik, és ez, véleményem szerint így fog menni az idők végezetéig. Ez csak egy elmélet, majd 2012-ben eldől lesz-e világvége, vagy nem. Én minden esetre azon a véleményen vagyok, hogy nem lesz sem 2012-ben, sem később világvége.

Üdv:Egy nagy okos! =)

2010. aug. 11. 21:27
 23/25 anonim válasza:
100%
Igen, 2012 tényleg eljön. Bár lehet, hogy valamelyik nagyokos miniszter annyira félni fog, hogy 2013-at írat helyette, de az attól még 2012 lesz. ellesleg nem gondolna bele végre valaki, hogy a hülye maják talán azért hagyták abba a naptárat, mert lerohadt a kezük? Vagy azért, mert jött Cortez, és kinyírta őket? Csak egy kicsit kellett volna gondolkodni, mielőtt kiírod a kérdést. Nem kell félni, nem halálos...
2010. okt. 24. 18:15
 24/25 anonim válasza:

így lesz vége a világnak: :((

[link]

2011. ápr. 13. 20:29
 25/25 anonim válasza:
Persze hogy eljön, az emberiség számára biztosan, ha te addig megéled. Maximum 2012. december 22. nem jön el, bár én ebben nem hiszek, sok hazugság és elfedés van a világban, ebben is úgy gondolom csak a média egyik találmányát üdvözölhetjük. Valami sokkal fontosabb dologról akarnak így minket megfeletkeztetni. Annyi minden kering ekörül, hogy tényleg nem szabad elhinni. Legalábbis én így teszek, lesz ami lesz, nem akarok meghalni, de ha bekövetkezik akkor már úgyis mindegy. Viszont komolyan nem értem a felfogásat az ilyen elmebajos embereknek, akik akkor lesznek öngyilkosok, mégis mi értelme van? Inkább várják meg hogy mi történik, mielőtt önként végeznek magukkal, mert valószínű hogy tovább is élhetnek egy "szebb világban?!"
2011. aug. 12. 02:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!