Eljön 2012 ben a világvége? Olvastam mindenfélét de leghitelesebbnek a Nibiru történet tűnt.
2010. nov. 14. 21:51
1/18 anonim válasza:
Nem tudom, én megdöglöttem a 2000-es világvége keretében.
2/18 anonim válasza:
Miért ez tűnik a leghitelesebbnek? csak nem azért mert oda van írva az a szó hogy "science"?
3/18 anonim válasza:
2000-ben is volt , már ebben a évbe is volt világvége, mit számít mégeggy??? :D
4/18 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség, ha vmit olvasol, ami katasztrófáról szól és arról csak az ezoterikus oldalakon találsz infót, az valószínű kamu.
5/18 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. nov. 14. 22:14
7/18 anonim válasza:
Már bejelentették, hogy a tudósok elszámították a maja naptárat, és nem 2012ben lesz a világvége, hanem "kicsit" később. Nem jól olvasták a jövendölést. És nem poén, minden sajtó lehozta a cikket, én Franciaországban vagyok, de még ide is elért.
25/N
8/18 A kérdező kommentje:
akkor 2014ben?:DDD
2010. nov. 14. 22:40
9/18 anonim válasza:
Nem, nem 2014-ben -_- Hanem állítólag kb. 50-100 vagy még annál is több év múlva.
10/18 anonim válasza:
22:34 vagyok
Úgy látom, fáj az igazság egyeseknek. Ha ennyire bazi hívők vagytok, akkor legalább tájékozódjatok időről-időre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!