Mit gondoltok erről? (Világvége)
Tegnap gazsi Miskolcon csak 3 üveg sört lopott a helyi kisközértből. Ez annyira szokatlan, hogy megéri fel feljegyezni.
Ha ezt összeadjuk azzal, hogy kelet-magyarországon átlagosan napi 497 erőszakos bűncselekményt követnek el kátrányos helyzetűek és ezt megszorozzuk gazsi tegnapi lopott söreinek számával, majd kerekítünk akkor pontosan 1492-őt kapunk!
Mint az köztudott 1492-ben fedezte fel Kolombusz amerikát.
A világvégék mindig amerikából indulnak (lsd maja naptár!)
Tehát ebből tisztán kikövetkeztethető, hogy a magyar cigánybűnözés fogja okozni a világvégét!
2011. márc. 15. 11:01
2/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok a válaszodhoz.Ha ennyire vicces vagy akkor miért nem mész el bohócnak?Nem tudom elképzelni az ilyen embereket mint te,egésznap számitógép elött ül és a gyakorikérdés-en frappáns válaszokat ad...Menny inkább nőzni te f.szparaszt.
Erről a kérdésről jut eszembe: Tudtátok, hogyha a ,,pina" szóból elvesszük az első betűjét, és az utolsó hármat felcseréljük kijön belőle hogy ,,sör"?
2011. márc. 15. 11:08
4/14 A kérdező kommentje:
Hülye kérdésre hülye válasz. Mit vártál?
2011. márc. 15. 11:13
6/14 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy a kérdés amit feltettem szerintem igaz.Csak meg kérdeztem hogy ti mit gondoltok.Elég lett volna be irni hogy hülyeség.
Hülye kérdésre kaptál hülye választ.
Mindehhez volt annyi eszed, hogy a TUDOMÁNY rovatba tedd fel a kérdést...
Mégis mit vártál, most őszintén?
2011. márc. 15. 11:15
Először is mindenkinek van saját véleménye,valaki hisz valamiben,valaki másban. Nem érdemes kigúnyolni senkit,fölösleges dolog. Pár száz éve még azt hitték,hogy a Föld lapos majd,hogy a Nap kering a Föld körül. Én úgy gondolom,hogy a Föld mint bolygó még kb. 4-6 milliárd évig fog létezni és pár száz év múlva minket mondanak primitívnek.
2011. márc. 15. 11:21
Frászt. Az jön ki, hogy 2022.04.19, egyébiránt a támadás 2001 szept 11.-én volt, nem 2011, szeptember elsején. A dátumformátumra nem ártana ügyelni, mert nem mind1 ám, hogy mit olvasol!
2011. márc. 15. 11:24
10/14 A kérdező kommentje:
Kossz az utolso ellotinek.És az utolsonak:
01+11?09+03?11+10?
12 12 21
Kapcsolódó kérdések: