Egyébként meg,a világvégét jósolták már 2000-re,2008-ra,és mégis élünk.
Egyszer biztos lesz világvége,évmilliók múlva.
2010. júl. 28. 13:29
12/25 anonim válasza:
Nem, 2011 után ugrunk 2013-ra.
2010. júl. 28. 13:33
13/25 anonim válasza:
dehogy,nem jön el legfeljebb 30óra sötétség amíg másik dimenzióba lépünk de utána minden olyan mint régen
2010. júl. 28. 15:04
14/25 anonim válasza:
nem jon el. 2011 utan kiadjak a "2011 Service Pack 1-et", amivel ujra kell jatszani az egeszet. aztan jon a "2011 v2.0", az mar a feljavitott verzio lesz. utana kapjuk csak meg a 2012 beta verziojat. ha a bugokat nem sikerul kijavitani, akkor tenyleg vilagvege lesz, mert senki nem tudja majd megcsinalni a Christmas Questet idoben...
2010. júl. 28. 15:11
15/25 anonim válasza:
Kérdező: tedd már meg azt a szívességet, hogy fejbe rúgod magad helyettünk.
2010. júl. 28. 17:44
16/25 dellfil válasza:
Egyszer már megmondtam, most még egyszer elmondom: 2012-ben szerteszana, szanaszerte és nem utolsó sorban szartaszene szakadoznak a dimenziók, előbújnak a mögülük a rézf@szú baglyok, és minden világvége-hívőnek a valagába gyömöszölnek egy mázsás kőtáblába vésett maja naptárt.:D
2010. júl. 28. 19:13
17/25 anonim válasza:
Fura, úgy tudom épp keresztezzük egy épülő vogon főút nyomvonalát, és lehet, hogy akkortájt érnek ide.
2010. júl. 28. 23:05
18/25 anonim válasza:
Kérdező, sírva könyörgök, végezd már ki magad! Úgyis reménytelen az élet, mert jön a világvége, nem?
Csak negyvenszer volt idáig a kérdés 8 hónap alatt!
Mennyit írt ki ebből neked, mikor föltetted a kérdést?
Mi lesz itt jövőre? És 2 év múlva?
...és 3 év múlva? Igaz, már megvan a következő dátum is: 2036. Nehogy már világvége nélkül maradjunk...
2010. júl. 29. 21:32
19/25 anonim válasza:
Miért lenne már világ vége 2012-ben? A világnak nem lesz vége soha!! Úgy, ahogy a bolygónak sem lesz vége soha!! És higgyjétek el hogy a szemetünktől meg az ember okozta károktól nem a bolygó fog elpusztulni, hanem az emberiség:) A bolygónk ennél több szemetet is kibírt jó pár millió évvel ezelőtt!! Több állatfaj is kihalt még az emberiség előtt. Mi is ugyanúgy fogunk elpusztulni, és akkor jön az, hogy mi is csak egy félresikerült faj lettünk, akik ugyanúgy elpusztították magukat. Az a pár darab nylon amit eldobunk vagy éppen egy sörösdoboz nem a világ vége!! Mivel ezek az anyagok is a bolygónk által nyert anyagok, ez nem újdonság a Földnek, nem árt neki. Egyszer feldolgozza. Na mindegy többet is tudnék írni de fáradt vagyok:D Mindenesetre szerintem hülyeség az hogy 2012 ben világ vége.... nem a világnak lenne vége ha lenne is akkor az emberiségnek.. és akkor jönnének újabb Föld lakó fajok.
2010. júl. 30. 00:24
20/25 anonim válasza:
nos nézzük csak.
2000 -> világvége!
2008 -> világvége!
2012 -> világvége!
2036 -> világvége!
1. azt mongyák, hogy a viz szintje csak lb. 1 cm-el fog megnövekedni.ebből adódóan nem következhetbe a 2012 világvége
2. ha 2036-ra azt jósolták meg, hogy meteorok fognak potyogni az égből, akkor könyörgöm, hogy árulja el valaki, hogy ha 2012ben eljön a világvége és a Föld megszűnik létezni, akkor 2036-ba, hogy potyogjanak meteorok az égből a Földre??
3. már nem azért de a maják hányszor átvágtak minket? most is éppen ezt próbálják megtenni, ha valaki nem venné észre!
na asszem , hogy nekem ennyi a világvégéről szóló kis kommentem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!