Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Zombi-apokalipszis? Elképzelhe...

Zombi-apokalipszis? Elképzelhetőnek tartod?

Figyelt kérdés

Ti elképzelhetőnek tartjátok,hogy léteznek olyan vírusok,vagy folynak olyan vírusokkal kutatások-amiről persze az egyszerű ember nem tud-amitől akár élőhalottá változhat az ember?

Légyszi hagyjuk a ,,de hülye kérdés" kaliberű válaszokat! Szerintem komolyan el lehet gondolkodni ezen a témán,főleg ha azt nézzük,hogy láttak már napvilágot olyan cikkek,amelyek szerint az AIDS,ebola, stb. is tudományosan- pl. hadsereg által-előállított vírusok...

2010. júl. 28. 01:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jah, de a filmben egy gyilkoló gép volt Milla,a valoságban meg csak egy szinésznő. Meg nem akarnám megeröszakolni, csak elcsábitani. :D
2010. júl. 28. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
Többek szerint épp ez folyik a tudat bizonyos rétegeiben. Oké, ez már szinte csak analógia, de az "apokalipszis" lehetősége azért itt is a pakliban lehet. Tömören: egész egyszerűen túl sok tévedést fogadnak el tömegek egybehangzóan(!). Messze elmaradva a kor tudásszintje mögött. És ezt is helyes lehet vírusnak nevezni, legyen most elég a "szoftver" szó megemlítése :)
2010. júl. 28. 23:36
 13/16 guri98 válasza:

Szerintem nem igen lesznek olyanok mint a Resident Evilben.De ha mégis,akkor pár napig tarthat,akkor tarthatna tovább,ha 1:valaki megtanítaná ôket használni a csapot vagy folyóból innának

2:ha olyanok lennének a városok mint a Legenda vagyok c. filmben.

De egy világméretû fertôzés gyakorlatilag lehetetlen.

2012. ápr. 18. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen, én egy erőteljes jövőbeli realitásnak tartom a "zombi-apokalipszist".

Az emberiség lecsúszó és mentálisan degenerálódó - egyre szélesebb - rétegei lesznek a jövőben "zombikká",

a lét le fog redukálódni a puszta túlélés szintjére,

a hazugságok maszkjai elenyésznek és megmutatjuk mind az igazi arcunkat.

Én, a filozófus előre szóltam.

Nem tudom, mikor lesz, de meglesz. (nagy a valószínűsége, hogy igazat írok)

2013. júl. 10. 18:52
 15/16 anonim válasza:
Mért kéne nekik víz? vagy étel? ezek csak kívánják az emberi húst de nem azért mert éhesek könyörgöm. ha már zombikról beszélünk akkor arról beszéljünk :D
2014. aug. 11. 23:05
 16/16 anonim válasza:
Kaptár mi?
2015. okt. 31. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!