Biblia, Jelenések könyve. Fenn van a neten, egyébként meg Google a barátod...
2009. máj. 22. 16:58
2/11 anonim válasza:
Ha a kérdésed azért került a Tudományok rovatba, mert azt gondold, hogy az Apokalipszis egy tudományosan előrejelzett tény, akkor azt kell mondanom, hogy tévedsz. A természettudomány nem tett ilyen előrejelzést, így a kérdésnek a természettudományosan épp annyi értelme van, mint a "mit eszik a pegazus" kérdésnek.
2009. máj. 22. 17:02
3/11 anonim válasza:
Az apoalipszis az nem a világvége?Ugyanis ha a Föld elpusztul akor még tart a világ.Íme egy lehetséges világvége elmélet: [link]
2009. máj. 22. 18:13
4/11 anonim válasza:
valahogy ez jutott eszembe...
'És felzúgnak a hamuszín egek
hajnalfele a ravensbrücki fák.
És megérzik a fényt a gyökerek.
És szél támad. És fölzeng a világ. ... '
2009. máj. 22. 18:29
5/11 anonim válasza:
Mit keres a kérdésed a tudományos rovatban?
Vagy akkor értsem azt, hogy a földi élet végét kérdezed?
Az kb. 5 milliárd év múlva lesz, amikor a Nap novává válik.
2009. máj. 22. 18:57
6/11 anonim válasza:
Ezen az oldalon lehetséges apokalipsziseket gyűjtenek:
Válassz nyugodtan kedvedre valót, van idénre is egy pár, az elkövekező 10 évre is még jópár, de nagyobb távlatokra is van lehetőség...
2009. máj. 22. 21:29
7/11 anonim válasza:
Az ugye a végítéletet jelenti? Nos, azt senki nem tudja, mikor lesz, csak Isten. Annyit tudunk, hogy közel van, és minden nappal egyre közelebb. De hogy ez 1 évet jelent, vagy százat, azt nem lehet tudni.
És hogy milyen lesz? Élj úgy, hogy kellemes legyen számodra!
2009. máj. 22. 21:45
8/11 anonim válasza:
Jó cikksorozat volt, amit megjelölt egy előttem szóló. A nem lassuló tágulásról láttam filmet a National Geografic csatornán, bemutatták, hogy az örök tágulás esetén, hogyan esik szét egy asztal, és rajta 3 kávéscsésze. Először csak a kávéscsészék mennek messzebb egymástól aztán a kávéscsészék részecskéi, és így minden. Nem kell a Bibliai írásokat mindjárt babonának vagy botorságnak (nem akartam ettől durvább szót írni) nyílvánítani. Még össze fognak találkozni a tudományos eredmények az őstudással. Valakik már tudhatták ezt, és elmondták az embereknek, akik följegyezték, és továbbadták. Azért ne féljetek! Ha vége lesz is teszem azt a Földnek, a tudatnak (én vagyok) és az életnek és a Világmindenségnek nem lesz vége. (Van egy szép dal: Minden lélekké válik egyszer.)
2009. máj. 23. 23:34
9/11 anonim válasza:
2012:ha eljön a világvége. Film+on hetente 2* ment
2009. máj. 24. 13:22
10/11 anonim válasza:
Az emberiség lecsúszott, degenerált tömegei fognak harcolni a megmaradt viszonylag normálisakkal.
-Mi hozza el?
-Az isteni végzet ereje, mely a csillagokba van helyezve.
Hajdan a világ balra forgott: akkor volt áldott; most jobbra forog: átkozott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!