Miből tudják hogy a Föld 4,5 milliárd éves?
Abból, hogy az utolsó szülinapján ennyi gyertya volt :S
Amúgy nem tudom, de engem is érdekel, azért írok ide :)
Ez olvastam előbb: A kulonfele kormeghatarozassal mert legidosebb kozet a Holdrol szarmazik, s ebbol kovetkeztetnek a Fold korara. CSak mindezzel van egy kis gond, amit nem szivesen kozolnek a nyilvanossaggal. A Holdrol hozott kozet mintatt rengetegszer megvizsgaltak, s lass csodat, mind eltero eredmenyt kaptak, 10000 tol 4,6 milliardig minden eredmeny kijott, s erre kozoltek a legnagyobb datumot, mert ezt lehetett beilleszteni az addigi elkepzelesukbe. Ha egy modszer ilyen nagy hibakat ad ki, akkor az ezek szerint nem jo, s ez nem csak sajat velemeny. A foldi leletek meresevel is ez a helyzet, nem kulonb, sok esetben a meres elmarad, mert amugy is koltseges, csupan beillesztik a mar meglevo geologiai ido skalaba.
És igaza van, mivel már egy dokumentum filmben is hallotam hogy ez hibás, és olvastam is még máshol rola..és csak ennyi lenne akkor?
," 10000 "
Mennyi? A földön rengeteg olyan ásvány van ami többszázezer éves egyértelműen!
amíg a kérdező nem reagált, azt hittem, hogy komoly a kérdés.
most már látom, hogy csak az idióta összeesküvéselméletét akarja velünk megosztani...
amúgy, kedves kérdező, nagy jót tennél, ha ismertetnéd velünk, hogy hol találkoztál a holdkőzet korát illető infoval - már csak azért, hogy mi is tudjunk egy jót röhögni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!