Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha az időutazás lehetséges...

Ha az időutazás lehetséges lenne bármikor a jővőben, akkor miért nem jöttünk már vissza saját magunkhoz?

Figyelt kérdés
Jogosan kérdezel vissza hogy miből gondolom hogy nem jöttünk vissza ? hát onnan hogy én még nem találkoztam saját magammal ,se te se más

2020. jan. 8. 20:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 te sajátosan szabadon használod a szavakat. Ami veled történik az időben előrefelé, az nem utazás. Az az élet múlása. Öregedés. Sokféleképpen lehet mondani. De utazásnak csak átvitt értelemben, költőien. Időutazásnak meg aztán pláne.
2020. jan. 9. 14:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"sajátosan szabadon használod"

Ezt nem értem.

Ha te x időt öregedsz, míg a másik x+y-t, az időutazás.

Mi a probléma?

2020. jan. 9. 14:30
 13/21 A kérdező kommentje:
őőőőő szerintem nem lehetséges :D
2020. jan. 9. 15:43
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

Aki szerint nem lehetséges, az nézzen utána a "relativitás" szónak.

Ugyanis az már kiderült, hogy nem létezik abszolút idő.

Tehát nincs olyan, hogy "az idő" telik valahogy.

Mindenkinek másképp telik az ideje.

Tehát igenis előfordulhat, hogy a gyereked megöregszik, mialatt neked alig telt el 1 év.

Ez pedig egy időutazás, akárhogyan is nézzük.

Csak mondom: visszafelé ez nem megy. Mialatt neked eltelik x idő, azalatt másnak eltelik y idő, ahol mindkét betű pozitív számot jelöl.

2020. jan. 9. 16:20
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

Kérem, csak olyan fedje a bejegyzésemet

aki valóban nem most szállt ki egy projektorra kivetített Batman mobilból, a háztetőről. Megoldható, mint v1+v2, azaz relatív az utazó szàmàra a gravitáció kevésbé hat,ergo . De az ő esetében fordítva működik, mivel a Föld forgàsàval ellentétesen halad satu, azaz földi helyi fix nélkül, tehát leszàllnia lesz nehezebb, mint a satu után ismét A pontból újra kilövetni. Mivel a Föld forog, nem steril, excentrikus, lehetetlen ilyen ordinális méretekben ugyanazt újra egy ponton megismételni, ha az esemény ugyan ahhoz az egyénhez-egyénekhez kötött - emberi személy ( személyiség) csere nélkül, aki eleve ahhoz lett egy dimenzióban rendelve. Lehet M1+M2+M3 tömeget is összeadni, de az elsőből lesz az utolsó , utolsóból az első, amennyiben emberi tudat irányít , S nem egy programkód. Lehetne kitérni ember - ufók általi kísérletre. Olvassàk el Orfeo Angelucci könyvét. Találkoztam vele egy orbitális gömbvillám után Bachnangban , Gangbang helyett.

2020. jan. 15. 14:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Tehát valaha a fluxus kapcsolás miatt , a Z ( ugyanaz?) köztes ------ Évát, úgy hogy Àdàm napszemüvegben még mindig a 3. Generátor tér idő szakítása után fénygömb előtt érzi az asszony illatát de gömbvillámot ahogy irányítani nehéz,csapdàba ejteni így az oda húz, ahol/akinek nagyobb az elektromos rendszere Tetszik követni? Labirintus nélkül. Ezzel nagyon komolyan vissza is lehet élni, a mai napig a mikrohullámmal mozgatott embereket így manipulálják/stb. Azok. A fentiek, akik előbb robbantak, mint Isten haragja piramis lépcsőn súlyponttal a saját làbukra. ( Így igaz a mondàs: az erőse b kutya megy baszni, és hang helyett megfelelő rádió frekvenciával egy társadmat igába tud hajtani. A tudàs jó, a szomjúságnál csak a belső társ jobb.
2020. jan. 15. 14:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Bocsànat a közhelyes kifejezésért.
2020. jan. 15. 14:38
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"... miből gondolom hogy nem jöttünk vissza ? hát onnan hogy én még nem találkoztam saját magammal ,se te se más."

Te hogy jöhettél volna vissza a jövőből, amikor egyelőre még nem tudsz előre menni. Tehát, ha a jövőben valamikor lenne is oda-vissza utazás az időben, a fenti indoklásod logikátlan.

2020. jan. 20. 02:17
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Én értem, mit akarsz kérdezni, csak azt nem, hogy miért nem egyértelmű a válasz: ha van időutazás, akkor már visszajöttünk, csak van annyi eszünk, hogy ne menjünk szembe magunkkal, mert nem emlékszünk rá, hogy láttuk volna magunkat.
2020. máj. 20. 07:18
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy ilyen későn válaszolok, de most találtam rá a kérdésre.

"Jogosan kérdezel vissza hogy miből gondolom hogy nem jöttünk vissza? hát onnan hogy én még nem találkoztam saját magammal ,se te se más"

Igen, még senki nem találkozott önmagával. De most gondolj bele. Nem valószínű, hogy a következő néhány évtizedben feltalálják az időutazást. Mondjuk tegyük fel, hogy 100 év múlva felfedeznek olyan fizikai törvényt, ami lehetővé teszi a vissza felé utazást az időben (valószínűleg ez még később lesz, ha egyáltalán lesz). Még ha hosszabb is lesz az átlagéletkor, akkor is mi már nem leszünk itt, a fiatalabbak meg annyit változnak, hogy az sem biztos, hogy felismerik magukat. Egyébként van olyan, amikor azt mondod, hogy az az illető mennyire rád, vagy valaki másra.

2020. aug. 17. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!