Fizikusok és hozzáértők! Mit gondoltok az időutazásról? Lehetséges? Miért?
Nagyon sok hírportál beszámolt, hogy lehetséges (lesz) az időutazás.
Pl. :
Sőt, volt olyan hír is, hogy egy férfi megmondja az USA utolsó elnöke nevét, valamint az is megmondja hogy 2028 lesz nyilvánnoságra hozva.
Én személy szerint nagyon félek ettöl. Ti szerintetek igazak a cikkek?
Lehetséges, hogy emberek majd szabadon közlekedhetne a jövőbe? Miért?
Jah hát azt a videót szerintem hagyjuk :D Még csak nem is vicces.
A múltba egész biztosan nem. A jövőbe már ma is lehetséges elméletben, de gyakorlatban még kell pár száz év hogy eljussunk arra a technikai fejlettségre.
Ne félj, amire ebből bármi is lesz, addigra mi már rég nem fogunk élni.
Olyan déja vu érzésem van.
Mintha mostanában gyakrabban lenne időutazásos kérdés.
Volt valami film erről vagy mi?
"Sőt, volt olyan hír is, hogy egy férfi megmondja az USA utolsó elnöke nevét, valamint az is megmondja hogy 2028 lesz nyilvánnoságra hozva."
Volt bizony, kábé évente több ezer önjelölt próféta prófétál valami jövőbeli eseményt csak az USA-ban, szóval ez egy eléggé elterjedt hobbi mostanában a világban. Mondjuk mindig is az volt, de ettől miért kéne félni?
Ha azt nézzük, hogy nem tolonganak a jövőből (következő évezredekből) visszajött emberek, nem valószínű, hogy ez működne. Sehol egy gyanús jel, kiszivárgó hír, ahogy pl. az ufó-mánia hódít.
A jövőbe utazás pedig a hibernációval lehet megoldható, vagy relativisztikus módon, de a lényeg hasonló.
5-ös.
Én attól félek, hogy lehetséges lesz az időutazás és pl. valaki aki utál, vissza megy az időbe, megöli az egyik ősömet (pl. (pl. :az apai dédapámat) és így nem fogok megszületni.
9-es.
Igen,olvasom.Nem tudom hogy miért is szoronganék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!