Vajon mennyien hiszik el az ilyen dolgokat?
Folynak kutatások a kérdés tárgykörében, szóval nem ördögtől való a hosszabb élet. Kérdés, hogy mit kezdenénk a hosszabb élettel ? Már most probléma a föld lakosságának élelmezése.
"Mondjuk jó lenne ha ilyen tényleg létezne, hogy öregségünkre nem veszítenénk el a testi és szellemi képességeink nagy részét."
Kijavítottam a .... (öregséged miatt???) ejtett hibákat. :D
(Hé Leon! Hogy ityeg... :DDD)
Hány éves vagy szép herceg, hogy még hiszel a csodákban?
Hahahahahahahahaha........ vagy valami hasonló.
ÉN NEM vagyok hívő.....!!.... ? (Vagy valami hasonló....)
Ja, amúgy egy húgyszagú vénember vagyok.... Hehe. Vagy valami hasonló...
Jól beszélsz, amikor mondod:"Sajnos így vagyunk megalkotva, hogy elveszítjük a mentális és fizikai erőnket."
Yep... Tény. Így van, és passz. Hehe. Csak figyelj rám. :D
dellfil
Egyetlen egy "szabad" választása van az "embernek"(?). Hehe. NEM írom le mi az ...
dellfil
#15 és még az sem.
Ha belegondolsz az önyilkosság is egy folyamat. Egy neurokémiai billenőkapcsoló, amit egy sor belső és külső állapot - ok-okozati játéka eredményezett.
A legijesztőbb, hogy az öngyilkos ravasz meghúzása előtt több száz millisecundum telik el... mielőtt az emlékekből és hatásokból összeáll egy DÖNTÉS... több száz ms-el azelőtt detektálható hogy a teljes öntudatig eljusson maga a döntés, a ravasz meghúzásáról... miután aztán a motoros progra elkészült, kb 10 ms alatt leér az axonokon keresztül a ravaszig.
Elsül a pisztoly és a golyó hatalmas sebcsatornával felrobbantja azt az agyat, amely nemrég megszülte önnön meggyilkolásának történését.
A döntés már az öntudat észlelése előtt megszületik a halálról.
Ennyit a szabad akaratról...
Dellfil lány létére részeg... Ezt is megéltük.
Egyébként ha a fizikai öregedést le is lassítjuk, szellemileg, avagy mentálisan, agyilag ugyanúgy öregszünk, gondolom. Fiatal testben öreg elme esete. Az agy meg előbb-utóbb elfárad. Nem ezer évre van tervezve.
Az egyetlen mód az örök létre az elménk feltöltése virtuális környezetbe. De akkor meg mi van, ha valaki lekapcsolja a villanyt? Gondolom lesz rólunk biztonsági mentés egy pókhálós adattárolón valami nagyon nagy raktár mélyén. Várva, hogy valaki ott kint az anyagi világban újra felkapcsolja a villanyt.
Helló Leó. Hogy ityeg...vagy csak fityeg? Hejj irtod még a zombikat?
Maszke tu.. Részeg? Mint az atom... Léjon braát mint két egyforma jobbraát... Hejjjjjjj te bunkócska te drágaaaaa Hejjjjj te eleven fa gircses-görcsös áágaaa....
Na most akkor mostanat mi van...? De piszkosul ám.
dellfil..... vagy valami hasonló.
cseszd meg jobbraát. :DDD
Ejj, én még a karácsony szellemében dolgozom ilyenkor is.
A zombiírtásból már nyugalmaztak úgy tűnik, mostanság leginkább a forgácsoló szerszámokat írtom, és az agysejteket itt a válaszaimmal, mint mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!