Pripyat-os videókon lehet látni, hogy fel vannak forgatva a helyiségek, és a tárgyak is össze vannak törve. Ezt a túristák, fosztogatók, betolakodók okozhatták?
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 21:45
1/10 anonim válasza:
1. amikor keresték azt, hogy nem-e bújkálnak még ottlakók.
2.A turisták meg fosztogatók, akik ezt-azt eltörnek
3.Az emberek visszamehettek a lakásukba nemtudom hány éve,hogy kihozzák amijük benntmaradt.
2/10 anonim válasza:
4. maguktól is leesnek tárgyak, pl. ha vihar van
5. állatok is matathatnak a tárgyak között
3/10 anonim válasza:
akik esetleg ottmaradtak, vagy visszamentek, ők is keresgéltek ott hátha van valami használható
hihetetlen lehet az a szellemváros
5/10 anonim válasza:
Én úgy tudom a fosztogatók még a mai napig visszajárnak és ellopnak ezt-azt. Amúgy már régóta szeretnék eljutni Pripyatba. :)
6/10 anonim válasza:
Lopni tényleg bejárnak sokan. Régebben gond volt, hogy megpróbálak főleg autóalkatrészeket kint értékesíteni, ami között sugárzó darabok is voltak. Amióta ez napvilágot látott, a kikerülő tárgyakat jobban ellenőrzik.
7/10 anonim válasza:
Pripjaty... remélem segítettem:)
8/10 anonim válasza:
A helyesírás igaziból itt is helyes, Pripyatnak is jó, magyarok itt "ty"-znek hogy Pripjaty, wikipedián meg Prypiat, ukránul "Pripjat", szóval szerintem ez így mindegy. De a pripyat.com-on is Pripyat. Szóval én aszondom, Pripyat. :D
10/10 anonim válasza:
Ukránok is "Pripjaty"-nak mondják. Csernobilt meg "Csornobil"-nak ;)
És fosztogatók fosztogattak. Túristák nem nagyon hozhatnak ki onnan dolgokat. Ahhoz azért jobban ellenőrzik őket. Én már csak tudom ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!