Auto csomagtartò tèrfogatànak kiszàmítàsa?
1-es koszonom, de nem ismerem a kepletet, sajnos ilyen bena vagyok.
2-es koszonom, de ehhez nincs meg, egyedi auto.
Naon vicces.
Senki nem tud segiteni?
Segítettem, ott a képlet.
Van neked egy trapézod, a párhuzamos oldalpárját a padló és a kalaptartó alkotják. A padlónál 77 cm a mélység, a kalaptartónál 41. A harmadik oldala az ülés háttámlája, a negyedik a csomagtérajtó síkja. Tudod még a magasságot is, ez 51 cm. Ha fejből már nem megy a trapéz területe, segítségül lehet hívni a Google-t, nekem pár másodperc alatt összejött, hogy a képlet (a+c)/2*m, ahol a és c a párhuzamos oldalak hosszai, m pedig a magasság.
Ha megvan a trapéz területe, akkor ebből a hasáb területe úgy lesz meg, hogy megszorzod a hasáb magasságával. A hasáb magassága jelen esetben a csomagtér szélessége, tehát a négyzetcentiméterben kapott területértéket megszorzod a centiméterben megadott magassággal. Kapsz egy bazi nagy számot, amit utána tetszőleges űrmértékre átválthatsz (én a köbdecimétert javaslom) és örülsz a sikernek.
Az egyedi autót is gyártotta valaki. Van típus, van honlap...
Egyébként közelítésként bontsd fel ismert képletű téridomokra úgy, hogy azok kitöltsék a teljes teret. Ezután mérd le valamennyi adatait, és számolj. Ez hosszadalmas is lehet, de tőled (a befektetett munkádtól) függ a pontossága. Más út nincs, A homokos is jó módszer, kicsit takarítani kell, de kivitelezhető. Olyan módszer, ami hipp-hopp előterem, nem létezik. Minden megoldható, ha van kellő akarat hozzá. Anélkül meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!