Hogyan szoktátok kezelni az ilyen bejelentéseket?
Minden hónapra jut valami dilettáns szobatudós vagy csak sima sarlatán csaló, aki önmagába dugott elosztókat, sorba kötött elektromotorokat meg más egyéb ketyeréket mutogat, és nagy kani betűkkel kiírja a weboldalán, hogy VALÓRA VÁLT AZ EMBERISÉG NAGY ÁLMA! INGYEN ENERGIAGÉP!!4!4!444NÉGYNÉGYNÉGYNEGYVENNÉGY!! Aztán a végén kiderül, hogy totális baromságról, vagy előtte már ezerszer megépített működésképtelen zagyvalékról van szó.
És az a mókás, az emberek jókora része mégis elhiszi (pl. Széles Gábor energiacellája).
Például úgy, hogy nem írom ki ide, a tudományokba.
Vagy ha már itt van, akkor gondoskodom róla, hogy mielőbb átkerüljön az ezotériába.
Semmit nem reklámozok, magára arra vagyok kíváncsi, hogy reagáltok, mikor valaki felveti ezt a témát. Az összes ilyen jellegű kérdést ebben a rovarban olvastam.
Szándékosan nem az Ezotéria rovatba tettem fel, mert ott pont azt fikázzák le, aki inkább a tudománynak hisz.
Ingyen energia?
Hát nem tudós, mérnök, de Lagzi Lajcsi sokkal közelebb került hozzá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!