Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogyan szoktátok kezelni az...

Hogyan szoktátok kezelni az ilyen bejelentéseket?

Figyelt kérdés

Minden hónapra jut valami dilettáns szobatudós vagy csak sima sarlatán csaló, aki önmagába dugott elosztókat, sorba kötött elektromotorokat meg más egyéb ketyeréket mutogat, és nagy kani betűkkel kiírja a weboldalán, hogy VALÓRA VÁLT AZ EMBERISÉG NAGY ÁLMA! INGYEN ENERGIAGÉP!!4!4!444NÉGYNÉGYNÉGYNEGYVENNÉGY!! Aztán a végén kiderül, hogy totális baromságról, vagy előtte már ezerszer megépített működésképtelen zagyvalékról van szó.

És az a mókás, az emberek jókora része mégis elhiszi (pl. Széles Gábor energiacellája).

2018. jan. 25. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem reklámozom.
2018. jan. 25. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Például úgy, hogy nem írom ki ide, a tudományokba.

Vagy ha már itt van, akkor gondoskodom róla, hogy mielőbb átkerüljön az ezotériába.

2018. jan. 25. 13:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Semmit nem reklámozok, magára arra vagyok kíváncsi, hogy reagáltok, mikor valaki felveti ezt a témát. Az összes ilyen jellegű kérdést ebben a rovarban olvastam.

Szándékosan nem az Ezotéria rovatba tettem fel, mert ott pont azt fikázzák le, aki inkább a tudománynak hisz.

2018. jan. 25. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyokat mosolygok rajtuk.
2018. jan. 25. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elolvasom a cikket, megkeresem a gép kapcsolási rajzát, megépitem, és örülök, hogy van ingyen energiám.
2018. jan. 25. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen energia?

Hát nem tudós, mérnök, de Lagzi Lajcsi sokkal közelebb került hozzá. :D

2018. jan. 25. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az idősebb generációhoz tartozom, így beérem egy elnéző mosollyal. Esetleg ha epés hangulatban vagyok, megjegyzem, hogy a fickó nyilván fel volt mentve fizikából.
2018. jan. 26. 14:15
 8/8 Szirty ***** válasza:
100%
Úgy, hogy át kell lépni fölöttük. Ne vitatkozz idiótákkal, mert legyőznek a rutinjukkal.
2018. jan. 31. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!