A kérdésem alapján meg tudod mondani, hogy ki vagyok?
Figyelt kérdés
Természetesen nem személy szerint. A leírt szöveg azonban utal a szöveg írójára is. Tehát, az itt leírtak után tudsz-e következtetni arra, hogy én vajon nő vagyok-e vagy férfi? Hány éves lehetek? Stb. Tudom, hogy keveset írtam, de majd kommentálom a válaszokat és az is számít... :-)2010. máj. 30. 01:54
21/41 A kérdező kommentje:
Jó reggelt! Jöttek válaszok szépen. Nem gondoltam, hogy ennyi jön.
2010. máj. 30. 09:55
24/41 A kérdező kommentje:
Már nagyon várom a délutánt, hogy rajtoljon a Forma 1 mezőnye! Michael Schumacher a kedvencem.
2010. máj. 30. 11:25
25/41 Salx Narval válasza:
Szerintem várakoztasd még őket 2-3 napig:D Nem tudom melyik nemhez tartozol, de így látatlanul is bírlak.:D
26/41 anonim válasza:
És mikor írod meg a megoldást?
27/41 anonim válasza:
Kissé játékosabb pszichológia-hallgató férfi?
Az "ösztön" viszont azt súgja, hogy nő. Lehet azért, mert a szövegben a "nő vagyok-e" után jön a férfi. Viszont illemből megszólításnál is (Hölgyeim és Uraim) előbb van.
Na halljuk a megoldást.
:P
29/41 anonim válasza:
hát...
lehetsz 14-50 éves, nő vagy férfi, szóval kár találgatni mert ennyiből amit leírtál nem igazán lehet jól megtippelni hogy ki vagy
egy hosszabb szövegből talán...
30/41 anonim válasza:
Vagy nő vagy, vagy csak tudatosan próbálod annak mutatni magad, hogy megtévessz minket... 20 év körüli egyetemista lánynak gondollak, valamilyen filozófia, pszichológia szakiránnyal... De tényleg elég kevés az infó az ilyen következtetésekhez... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!