Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A kérdésem alapján meg tudod...

A kérdésem alapján meg tudod mondani, hogy ki vagyok?

Figyelt kérdés
Természetesen nem személy szerint. A leírt szöveg azonban utal a szöveg írójára is. Tehát, az itt leírtak után tudsz-e következtetni arra, hogy én vajon nő vagyok-e vagy férfi? Hány éves lehetek? Stb. Tudom, hogy keveset írtam, de majd kommentálom a válaszokat és az is számít... :-)
2010. máj. 30. 01:54
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Csupán egy kérdés. Miért lenne hülyeség? Vannak ennél nagyobb butaságok a világban. Természetesen abban igazad van, hogy ezt így, a leírtak alapján megítélni szinte lehetetlen, vagy mégse... Nos, lássuk! Én lassan megyek aludni, mert későre jár.
2010. máj. 30. 03:07
 12/41 anonim ***** válasza:
Orros mosolyt állítólag a nők írnak gyakrabban. A mondataid alapján én bölcsészlánynak tippelnélek.
2010. máj. 30. 03:14
 13/41 anonim ***** válasza:

Akkor közel járnál az én "tarisznyarák" tippemhez, muhaha

morcos leszek, ha csak pár centit hibáztam :)

2010. máj. 30. 03:18
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te tuti férfi vagy.Túl egyszerű lenne a megoldás ha nő lennél.Filozófus beállítottságú,szereted a pszichológiát.A smiley sokakat megtéveszthet,de a középkorú,lazább emberkék is használják már,tehát azt direkt írtad oda,hogy megkeverj mindenkit:)29év körüli lehetsz.Az életed rendben van,nincs nagy probléma körülötted.És most már nagyon kíváncsi vagyok az igazságra:)
2010. máj. 30. 05:23
 15/41 anonim ***** válasza:

Szia.

99.99% hogy nő vagy.Fiú ilyen kérdést nem nagyon rak fel.És főleg nem ücsörög utána 2órán át a gép előtt.Továbbá a szóhasználatod is erősen nőre vall.Még a korodat is meg merem saccolni.Nő vagy és 35 feletti.De írd meg mostmár a korodat,és a nemedet,mert kíváncsivá tettél.

2010. máj. 30. 07:03
 16/41 anonim ***** válasza:
A 07.03-as vagyok.Elfelejtettem az előbb beleírni,hogy vszinűleg tanult is vagy,és gyakorlott chat-elő.
2010. máj. 30. 07:07
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Kielemeztelek.A hozzászólásaidból kikövetkeztettem mindent. Le tudnám írni hol laksz (utca,házszám). A nevedet,a nemedet,csak azért nem írom ki mert nem publikus. A kommentjeidből arra is rájöttem,hogy a bal felsőkarodon van egy mother ticket(délamerika alakú).
2010. máj. 30. 08:26
 18/41 anonim ***** válasza:
szerintem tinédzser lány vagy, csak tudsz helyesen írni.
2010. máj. 30. 08:26
 19/41 anonim ***** válasza:
Bula vagy te lelkem.Fiú nem nagyon használ ilyen kifejezést(03.07 butaság).
2010. máj. 30. 08:35
 20/41 anonim ***** válasza:

08:35

Esetleg te nem. Én szoktam használni amikor visszafogott vagyok mert nem akarom hogy eldurvuljon a vita. Ő is így áll most hozzá szerintem.

2010. máj. 30. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!