Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Az igaz, hogy Tesla feltalálta...

Az igaz, hogy Tesla feltalálta a gazdaságos autót? Állítólag több ezer kilométert utazott, anélkül, hogy feltöltötte volna az autója akkumulátorait,

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 11:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy a Minato motor nem igényel energiát, egyik gépnél se örökmozgóról van szó, és egyik gép sem a semmiből veszi az energiát. Ha olyan egyszerűen meg lehetne magyarázni a "miből"-t akkor már nem itt tartanánk.

Az utolsó hozzászólónak pedig ha még nem olvasta, akkor olvassa el ezt is:

[link]

A szkeptikusoknak sosem lehet megmagyarázni én ezzel tisztában vagyok.

Mindig is voltak, és lesznek is olyanok mint ti, ahogy írtam is: Az ilyen emberek akkor se hinnék ezeket a dolgokat ha látnák :)

2010. máj. 30. 07:26
 42/49 anonim ***** válasza:
Azt sejtettem, hogy a végére az jön ki, hogy mi vagyunk a hülyék, de ha lenne nekem egy hozzáértő barátom, akivel megnézhetünk egy ilyet, és ő azt mondaná, hogy ez igen, ez örökmozgó akkor elhinném. Így sajnos a netről linkelt hülyeségekkel nem tudsz bizonyítani semmit. Az internet tele van hazugságokkal, nem tudtad te butus?
2010. máj. 30. 11:24
 43/49 anonim ***** válasza:

Én egyikre se mondtam, hogy örökmozgó. És egyik hozzászóló sem hülye, egyértelmű hogy mindenkinek szüksége van arra hogy meggyőződjön.

A szokatlan effektusokra igazából csak azok döbbennek rá, akik saját maguk megépítenek egy gépet.

Mi csak szájkaratézunk most itt a végtelenségig, de sokra úgyse jutunk vele.

Nekem nem tisztem az, hogy másnak bizonyítsak akármit is. Én sem építettem semmilyen gépet, én is szeretnék meggyőződni arról, hogy mi történik valójában.

De a képletek és egyenlet levezetések számomra csak félbizonyítékot adnak.

2010. máj. 30. 12:21
 44/49 anonim válasza:
54%

Egyetemi környezetben bemutatott, állandó mágnesekkel működő, terhelt generátort láthatunk. Működtetik, szétszerelik és összerakják. Addig marad mozgásban amíg az alkatrészei el nem kopnak (Tesla-féle tech.). Ugyanez a technológia elektromágnesekkel is működik, csak a tekercsek geometriai elrendezése lényeges (EBM-Energy by Motion). A tiszta energia-felhasználás ezen változata az általunk ismert világegyetem szimmetriáján alapul.

Összesítés, mérési eredmények, hitelesítés, vizsgálatok:

[link]

A valódi fordulat akkor következett be amikor a világ különböző tájain előállított berendezések, eredmények és a mérnökök a világhálón egymásra találtak. A megoldás: egy teljesen nemzetközi (értsd: minden ország képviseletét ellátó) tudományos és kulturális fejlesztő és oktatási központ elindítása. Miért van erre szükség? Azért mert ennek a technológiának a leírását (részleteiben)kódolva az összes földi kultúra tartalmazza. Úgy hívják, hogy szakrális geometria*. Így a technológia elterjedése nem billenti ki a történelmi idők mérlegét. Minden ország és kultúra részesedik belőle.

Ő, őr, örv, örvény, törvény... Az Univerzum mozgásban van, minden ismert szinten. Ha szinkronba tudsz kerülni ezzel a mozgással, akkor energiát tudsz nyerni belőle.

A Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság nemzetközi kezdeményezés erről szól. Célja: a technológiai szingularitás (Különösség) és a humán kulturális evolúció folyamatának elindítása és felügyelete.

*A szakrális geometria rendszere megtalálható az összes ősi kultúrában. A néprajzban, hímzésekben, az építészetben, ősi szent helyeken találkozhatunk ezzel a rendszerrel. Rajta keresztül sokkal könnyebben megérthető a modern tudomány. A jelenlegi periódusos rendszernek megfelelő (és azt meghaladó) leírást tár elénk. Az általunk ismert Univerzum mérhető és (jelenleg hivatalosan) ismeretlen szerkezetére vonatkozó információt kapjuk meg elemeken és halmazállapotokon, mozgásvektorokon keresztül. Ez egy egyesített tudományos elmélet. Igaz a sejtosztódás és az élő anyag változásának szintjén, valamint a galaxisok és a nano-szerkezetek értelmezési tartományán keresztül szemléltetve is megjelenik. A materialista felfogás szerinti problémát az jelenti, hogy az ősi vallásos jelképrendszerekben is szereplő leírást kapunk. Egy tanulási módszer, mellyel egyszerre érthetjük meg a fizikát, kémiát, matematikát, stb. Egy példa: A nano mérettartományban a tökéletes kristályszerkezetek a szupravezetők. Segítségükkel fejlett módszerekkel tudunk energiát tárolni. Ugyanakkor a helyi gravitációs mezőt is tudjuk módosítani (pl.: fenti linken Dr. Eugene Podkletnov teljes interjú). A Kristályok Királya a szupravezető. A tökéletesség megjelenése, rövidítve "KRST" mely elnevezésében többek között Krisztus Királyra, Krisnára, Hóruszra (HR KRST), illetve Kerecsenre is utal...

[link]

Összefoglaló: [link]

2011. szept. 4. 01:25
 45/49 anonim ***** válasza:
Ezt a baromságot...
2011. szept. 4. 01:43
 46/49 anonim ***** válasza:
Tesla valóban készíthetett ilyen autót. De az emberek tesznek róla hogy ne készíthessenek. Mert csupa szándékos félrevezetést találnak ki hogy a másiknak ne sikerüljön. Sőt, ne is higgyen benne. Vagy csak okoskodni akarnak az emberek. Amúgy nem a térből csatolta ki az energiát. Nem is vezeték nélküli távközléssel kapta az energiát autója. Nem is szimmetriasértéssel. Annak aki kellően mélyen ásott bele a szabadenergia kutatásába, ez a szó sokat elárul: Fluxusállandóság.
2014. febr. 22. 08:34
 47/49 anonim ***** válasza:

A fluxusállandósűg egy nemlétező dolog, egy halandzsa. Ugyanannyit jelent, mint a tortaszeizmográf vagy a skalárpitypang: semmit. Egy jól hangzó latin és magyar szóból álló blabla, arra való hogy a hülyéket megtévessze.

A fluxus egy adott felületen átáramló anyag vagy energia mennyisége. Tehát pl akár egy csapból folyó víz az fluxus. Ha jobban megnyitom a csapot, akkor nő a fluxus, mert több víz (anyag) áramlik át a felületen. A fluxus tehát nem állandó, nincs semmilyen törvény arra, hogy a fluxusnak állandónak kell lennie.

2014. febr. 23. 12:50
 48/49 anonim ***** válasza:

Tesla autója nem vízzel ment! A jellegzetes Tesla féle négyakkumulátoros kapcsolást alkalmazta a villanymotorok hajtására. Az akkumulátorok sorba ill párhuzamos kapcsolgatására alkalmas kapcsoló határolja be az elterjedését. És azt hogy ez nincs bent az iskolai könyvekben. Egy kisebb erőmű megépítése technikailag lehetetlen.A kapcsolónak a teljes áramkört kell megszakítania miáltal villamos ív keletkezik. Mennél nagyobb az áram, annál rövidebb a kapcsoló élettartama. Ha osztunk és szorzunk, főleg összeadunk, rájövünk arra, hogy a kapcsolás létrehozása gazdaságtalan a nagyérdemű közönség céljaira.

A víz elégetésével nyert szabad energia is költséges. Itt a tizezer celziusnál is nagyobb hőmérséklet, az a kerámia fuvóka emeli meg a költségeket, ami idővel elég.Az Egely által bemutatott orosz gyártmányú vízégető 350ezerért kapható, egy kisebb lakás kifűtésére alkalmas lehetne, de nincs rá garancia, hogy több héten keresztül biztonságosan működne. és a mai gazdaságban az a beruházás ami három év alatt nem térül meg, az gazdaságtalan.

A mágnesmotor megépítése a mágnesek ára miatt gazdaságtalan. Az a mágnesmotor, ami állítólag 300W ot ad folyamatosan, 400-500ezer forintba kerülne! Át lehet gondolni a dolgot. A szabadalmak azok valósak, csak a hétköznapi ember alkotta társadalom számára még kényelmesebb atomerőművek építése. Mert annak beruházását mindenki fizeti, igy a villamos energia termelés a leggazdaságosabb.

A elekrtosztatikus töltésekből nyerhető szabad energia viszont a magas feszültség miatti szigetelés teszi kivitelezhetetlenné a hétköznapi ember számára a berendezést

Nem kell különösebb háttérhatalmakat, összeesküvés elméleteket konstruálni a napnál is világosabb dolgok mögé!

2014. márc. 12. 20:20
 49/49 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy az összes ilyen Tesla-switch meg egyéb energiacsináló egy nagy baromság, és nyilvánvalóan soha egyetlen működőképes példányt sem láttál, elég nagy szakértelemmel magyaraázod a részleteit. Ez kb olyan, mintha a pokémonok anatómiájának szakértője lennél: mindent tudsz egy képzeletbeli dologról.
2014. márc. 12. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!