Az igaz, hogy Tesla feltalálta a gazdaságos autót? Állítólag több ezer kilométert utazott, anélkül, hogy feltöltötte volna az autója akkumulátorait,
Szia!
Nem voltam ott, de valóban ezt mondják. Sőt, Tesla az egész világot ingyen (vezeték nélküli) energiával tudta volna ellátni. Egy ehhez szükséges tornyot meg is épített New York-ban, és egy alkalommal üzembe helyezte, de később az amerikai hadsereg megsemmisítette. Ha mindenhol ingyen energia volna, nem kéne töltögetni az akkumulátorokat:) Egyes mende-mondák szerint Tesla még a teleportálással is próbálkozott, sikeresen.
Valóban 5 toronnyal lefedte volna a világot csak egy pólusváltásnál az egész borul, de egyébként is Tesla annyira megelőzte a korát, hogy pont ezért nem vitte véghez az 5 tornyosat, mert az szerinte csak káoszt okozott volna, és szerintem ez így 100 év elteltével is igaz... De annak az autós sztorinak nagyon urban-legend szaga van.
első voltam
"Ha mindenhol ingyen energia volna, nem kéne töltögetni az akkumulátorokat"
Milyen ingyen energia?Ilyen baromságot nem kellene terjeszteni az energiamegmaradás törvénye mindíg létezett!Semmiből nem lesz semmi!Még szar se!
Igazad van kedves hozzászoló. Valóban kissé pontatlan voltam. Az "ingyen energia" nem volna...hanem VAN. Csupán az emberiség nem érett meg annak felhasználásra.Talán pont az ilyen szűklátókörű hozzászólások miatt. Az ingyen energia nem azt jelenti, hogy a semmiből lesz a minden.
Az erő legyen veled!
"Talán pont az ilyen szűklátókörű hozzászólások miatt."
Tudod én véletlen egy szűklátókörű vegyész vagyok aki TUDJA nagyon is hogy semmiből nem lesz semmi ingyen nincs semmi! A fizikus meg mérnök kollegák úgy látszik olyan szűklátókörüek hogy nem veszik észre a nyilvánvalót. Csak nem legendákat kell szőni hanem a realitást figyelembe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!