Valaki feltöltötte véletlenül a kártyám x összeggel. Azt kéri küldjem neki vissza. Most töltsem én fel az ő kártyáját azzal az x összeggel, vagy vissza lehet vonni ezt az egészet?
Így járt!
Én biztos nem tölteném neki vissza! Nem tud semmit csinálni!
Te pedig jól jártál!
Szerintem nem lehet visszavonni. Mivel kétszer kell beütni egymás után a telefonszámot, ezért eléggé figyelmetlen lehetett.
Az a legjobb, ha te is feltöltöd az övét (ha kisebb összegről 2-3 000 van szó), mert akkor nem kell utalással vacakolni.
De át is lehet utalni, de ez pénzbe kerül, meg be kell menned a bankba, kivéve, ha telebankod/netbankod van. Na meg lehet, hogy te nem akartad most feltölteni. Így ha egy nagyobb összegű (5-10 000 Ft-os) átutalás esetén levonod egy részét "kezelési költségként", az még belefér. De azért a nagy részét utald át!
Hát ha van pénzed és jó fej akarsz lenni akkor töltsd vissza az övét.
DE én is jártam már igy h vki feltöltötte az én kártyámat,és utánna eg kérte h töltsem vissza. De én nem foglalkoztam vele,mert még a saját kártyámat se tudtam volna feltölteni,ha meg ő elirta akkor így járt. Aztán perrel meg ilyenekekl fenyegetőzött,meg h neki családja van amit el kell tartani... nekem eg magamat kell tartani,és nem volt felesleges pénzem, h ilyenre kiszórjam az ablakon.
14.09
Feltölti a kártyáját (ha nem cseszte volna el) és abból ad a gyerekeinek enni?
Hagyjuk már....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!