Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Létezik infrahang síp, amibe...

Létezik infrahang síp, amibe ha egy jó erőset belefújok, akkor aki a közelben van az beszarik?

Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 12:04
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

"Az elefántok viszont, képesek 13–35 Hz közötti infrahangokat kiadni magukból "

tehát akkor ha elafántot adok el infrahang sipként, akkor az nem átverés.

sőt akkor eladni se kell semmit.

betanitom az állatkerti elefántot hogy vezényszóra fújja meg a saját ormányát. messziről nézem ahogy az ápolója vakargatja az elefánt fejét, odakiabálom a vezényszót,az elefánt sípol, az ápoló pedig beszarik.

mivel nem adtam el senkinek semmit, ez nem átverés.

2017. szept. 1. 15:52
 22/40 A kérdező kommentje:

"a legenyhébb kifejezéssel élve is: ÁLSÁGOSAN KÉPMUTATÓ! "

addig csűri csavarja a dolgokat álságos képmutató módon, amíg a másik össze nem szarja magát. valóban, ez rettenetes!!!

2017. szept. 1. 16:10
 23/40 anonim ***** válasza:

A #19-re: Valóban nagyságrend-elírás történt részemről!

A hallás-készségében egészséges ember által érzékelhető hangrezgések alsó értéke, kb. 20 Hz, nem pedig 20 kHz.

2017. szept. 1. 21:05
 24/40 anonim ***** válasza:

A #20-ra:

● Miért, talán nem aljas dolog „termékeladás” címén…

a) előre megfontolt szándékkal FÉLREVEZETNI TELJESEN ISMERETLEN EMBEREKET, éspedig akként, hogy a termék, amit az „eladó” eladásra felmutat, NEM AZ, aminek az „eladó” bemutatja!; továbbá

b) miután a potenciális vevő REKLAMÁL, hogy a termék nem az, aminek az „eladó” bemutatja, akkor az „eladó” azzal áll elő, hogy „elmegyek oda messzire”, és próbálja meg ismét!; és teszi ezt ama ELŐRE MEGFONTOLT SZÁNDÉKKAL, hogy a termékkel (ami nem az, aminek bemutattatik) „beszarasszon” egy teljesen ismeretlen embert!

Kérdező! Ha számodra nem nyilvánvaló, hogy EZ BIZONY PSZICHOTIKIUS ALJASSÁG, akkor kb. annyi erkölcsi érzékkel bírsz, mint egy bordás krokodil!

A #21-re:

● Te legfeljebb egy hozzád hasonló idiótának tudsz eladni egy elefántot, „infrahang-sípként”!...

Pláne, hogy ez a szöveged – idézem: „betanitom az állatkerti elefántot hogy vezényszóra fújja meg a saját ormányát. messziről nézem ahogy az ápolója vakargatja az elefánt fejét, odakiabálom a vezényszót,az elefánt sípol, az ápoló pedig beszarik. mivel nem adtam el senkinek semmit, ez nem átverés.” – idézet vége; szóval az előbbi szöveged, nagyjából 100%-os bizonyosságúvá teszi, hogy elmeháborodott vagy!...

Ahhoz ugyanis, hogy te egy állatkerti elefánt közelébe kerülj…

a) vagy eleve állatkerti ápolónak kell lenned (ami nyilvánvalóan nem vagy, hiszen akkor nem hivatkoznál itt az ápolóra, mint aki „vakargatja az elefánt fejét”…); vagy pedig…

b) az állatkert igazgatója kell, légy! – Ám az sem lehetsz, mert annak azért több esze van…; végül (és legvalószínűbben…)

c) elmebeteg állatkert-látogatónak kellene lenned!

(Sztem, ez utóbbi vagy…)

Ennyi…

2017. szept. 1. 21:38
 25/40 A kérdező kommentje:

Ha jól értem akkor csak ismerőst szabad beszaratni.

Azonban azt meg te értetted jól, hogy az elefántos részt valóban teljesen komolyan gondoltam!!! Nálam ez presztízskérdés!

2017. szept. 1. 21:48
 26/40 A kérdező kommentje:
És igenis el tudok adni elefántot infrahang sípként!!!
2017. szept. 1. 21:49
 27/40 A kérdező kommentje:

"Ha valaki annyira síkagyú volna,"

" akkor az a „matador”, még NÁLAD IS SÍKESZŰBB LENNE!"

"AZ HÜLYÉBB A 100 ÉVES ÁTLAGNÁL!... "

Hehe...

engem nevez elmebetegnek, miközben ő tombol itt mint egy elmebeteg...

2017. szept. 1. 23:29
 28/40 anonim ***** válasza:

Papperlapapp!

...Mégis, HOGYAN lehetne definiálni annak a Kérdezőnek a szellemi „környülállásait”, aki ILYEN kérdést tesz fel ide – idézzük csak: „Létezik infrahang síp, amibe ha egy jó erőset BELEFÚJOK, akkor aki a KÖZELBEN VAN az beszarik?” – idézet vége, kiemelések tőlem, pont.

Jóember!

Aki nem képes átlátni, hogy:

a) ha EGYESSZÁM ELSŐ SZEMÉLYBEN fogalmaz egy ilyen kérdést, továbbá…

b) ha létezik egy, a kérdésben meghatározott technológiájú síp, ami a mondott hatást okozhatja, akkor MAGA A KÉRDEZŐ LESZ AZ, aki legelsőként „beszarik” annak a sípnak a megfújása következtében (ha és amennyiben…), lévén, hogy Ő VAN LEGKÖZELEBB ahhoz a hang-képző eszközhöz, amit megfújt!...; szóval

akinek NINCS ANNYI LOGIKAI ÉRZÉKE, hogy ÁTLÁSSA: a kérdése ÚGY LOGIKAI BUKFENC, AHOGY VAN!, az minek él?...

(Csak kérdezem…)

2017. szept. 2. 10:24
 29/40 anonim ***** válasza:

A Kérdező további magyarázkodásai pedig, nem csak azt húzták alá, hogy MEGLEHETŐS HIÁTUST MUTAT, szellemi képességek tekintetében, hanem azt is, hogy ETIKAI VONATKOZÁSBAN IS alulmúlja a nagy átlagot...

Ennyi... (Ezen, nincs már mit "gyógyítani"...)

2017. szept. 2. 10:28
 30/40 A kérdező kommentje:

az a fura hogy egyik pillanatban felfogod a kérdést s belekötsz, a másik pillanatban nem fogod fel és kötekszel.

mostanra kiderült, hogy csak a kötekedés miatt vagy itt és a saját mondandódat is úgy csűröd csavarod hogy kötekedhess.

az én írásom logikailag stimmel, te ferdíted el úgy hogy beleköthess. csak tájékoztatásképpen, ez a csalás, és nem az a csaló aki csalásról ír, hanem az aki azt meg is teszi, ahogy te.

te azért jársz ide hogy ezt kiélhesd? erre van szüksége a beteg lelkednek?

"Kedves Kérdező! Ha valaki annyira síkagyú volna, hogy ELHINNÉ NEKED, miszerint ahhoz, hogy működni „hallja” a te általad reá tukmálni szándékozott síp hangját, ahhoz előbb neked távolabb kell menned tőle, akkor az a „matador”, még NÁLAD IS SÍKESZŰBB LENNE! "

ebből az írásodból világosan kiderül, hogy felfogtad hogy én messzebb vagyok a síptól, mikor az megfújásra kerül. csak elferdíted a jelentését, hogy beleköthess. egy oldallal később meg úgy írsz mintha ezt nem fogtad volna fel, hogy beleköthess. letagadod a logikailag helyes írásomat hogy legyen mibe belekötnöd.

mondom, itt csak te vagy a csaló

2017. szept. 2. 10:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!