Hogy lehet kinyitni egy masszív fémdobozt, ha a benne lévő forró étel miatt rá van szorulva a teteje?
Figyelt kérdés
Igen, komoly kérdés. Igen, dél óta feszegetem a témát, és magát az ételszállító dobozt.
Jó forrón bele lett téve a kaja, és rászorult a teteje. Picit mintha be is lenne horpadva, úgy rácuppant.
Próbáltam hideg vizet csorgatni rá, végül hűtőben is ült, gondolkozzon el. Próbáltam valamit bedugni és felfeszíteni, hogy jusson bele levegő, de nem sikerült, szerintem a kialakítása miatt nem is lehet.
(DM-ből vettem, azóta nem is láttam sehol. Nem is saját doboz, emiatt nem akarom tönkretenni)
Segítsééééég!
ma 15:47
1/6 anonim válasza:
Rakd be mikroba 1-2 percre. Majd a kepzodo goz lenyomja a tetejet.
2/6 anonim válasza:
Ja femdoboz, azt nem lattam, bocsi. Akkor meg meritsd forro vizbe par percre.
3/6 A kérdező kommentje:
Fémből van, sajnos nem mikrózható :(
ma 15:51
4/6 anonim válasza:
a hűtéssel csak rontasz a dolgon, mert még jobban lehűl a benne lévő levegő és még jobban csökken a nyomása. fel kell melegíteni.
5/6 anonim válasza:
esetleg ha van egy vákuumkamrád akkor abba is belerakhatod, mert a külső vákuum miatt a belső nyomás le fogja rúgni a tetejét.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Irodában vagyok, limitált az eszközkészletem. Jelenleg a csapban csücsül, némi felforralt víz társaságában, s remélem a legjobbakat
ma 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!