Létezhet matematikailag egy ilyen balszerencse széria, vagy át lettem verve?
Mellőzzük azt a részét a témának, hogy mekkora idióta vagyok, és miért csinàltam. Szerencsejátékról lesz szó, és 3 egymás utáni napról.
Összesen 10 millió forintot töltöttem fel online oldalra, ahol ruletten játszottam. Egyszerűen annyira zavartak a történtek, és ment el a pénzem, hogy egyre többet töltöttem fel, hogy visszanyerjem, de egyre nagyobb lett csak a veszteség.
Átlagember vagyok, nem vagyok gazdag, nincs szinte semmi megtakarításom, viszont előző évben szintén ugyan ezen az oldalon, ruletten nyertem összesen 14-15 millió körül, 1 hónapon belül.
Így még mindig profitban vagyok, de érzelmileg nem tudom túltenni magam a nagy veszteségen 3 nap alatt.
Ezt csak azért írom le, hogy tudjatok róla, ugyan ezen az oldalon, ugyan ezen a játékon nyertem korábban sokat.
Ami a kérdésem lenne röviden: létezhet-e matematikailag, hogyha minden körben az asztal számainak kb 22-35%-t megteszem téttel, akkor 171 körön keresztül ekkora veszteségem lesz?
Hosszabban: a rulett 37 számból áll, amiből én minden körben fogtam minimum 8, maximum 13 számot.
A tétem körönként 40-110 ezer ft között mozgott, átlagban 70.000ft/kör.
A számokon nem egyenlő arányban volt pénzem, ha egy gyengébben megrakott számban állt meg a golyó, akkor az össz tétem kb duplája jött. Ha az 1-2-3 erősen megtett számomban állt volna meg, akkor a tétem 7-10x-ese lett volna a nyeremény.
Összesen a 3 nap alatt olyan 200 kört játszottam, aminek az lett a következménye, hogy elbuktam 10 millió forintot. A számokat úgy tettem, hogy egy cikket tettek ki a keréken, egymás mellett voltak. Volt amikor akár 15-20 körön keresztül kimaradt ez a cikk. Ilyenkor a golyó a fizikai normàk szerint mozgott.
Viszont amikor ott lassult be, vagy ott pattant, ahol a tétem volt, akkor a fizikát meghazudtolóan mozgott. Kivágódott erősen, visszafele kezdett el forogni sokat, nem esett bele, a peremen ugrált, stb.
Azért játszottam ennyit, mert nem hittem el, ami történik.
Tisztában vagyok vele, hogy az események matematikailag nem függenek össze, minden kimenetel egyedi, de ha a sorozatot figyeljük meg, akkor ez már lehetetlennek tűnik.
Egy pénzfeldobás is egyedi, de ha 200x feldobom, és létezne 33% esély, akkor nem fog 200x jönni a 66,6%…
Ezeken az oldalakon egyszerre többszáz ember játszik, legalább 300-500-700 ember, de 90%-ban minimális téttel.
Abban biztos vagyok, és láttam is, hogy en voltam a legnagyobb tétes játékos szinte mindig, így akár mehettek is arra, hogy ellenem történjenek az események.
Mivel a vegas.hu-n történt az eset, gondolkozom rajta, hogy a Szerencsejáték felügyelettel kivizsgátassam az ügyem esetleg, mert azt gondolom, hogy ilyen rossz széria ellentmond a matematikának.
Arról nem is beszélve, hogy az este alatt 8-10x tettem színre nagyobb összeget, és kivétel nélkül mindig a másik szín jött. Tehát a klasszik pénzfeldobós 50% esélyes számolással 8-10 esetből egyszer sem találtam el az eredményt. (A 0 miatt 49% környéke lenne az 50 gondolom, de nem jött a null sosem, és minimálisan befolyásol csak)
És hogy pozitív szájízzel zárjam: soha senki ne kezdjen el játszani, mert bármennyit nyer az ember, valahogy mindig visszamegy, sokszor több is.
Amit nyertem, ugyan ezzel a stratégiával csináltam, ott sokszor talàltam el max téttel azt a számot, ami jött, így egy kör alatt 50-70 ezer ft-ból milliókat nyertem.
Ezt a 15 milliós nyereményt (profit) kb 3 hét alatt csináltam, de szinte minden nap játszottam. Volt sokszor, amikor -1, -1,5 milliós veszteség után jött 2-3x az erős számom, ami hozott mondjuk 3 milliót, így visszajött a veszteség és a milliós profit mellé.
Ezért alakult ki bennem az, hogy mehet be a pénzt, mert ha jön a számom, gyorsan visszajön minden.
A probléma ott volt, hogy most 200 körön keresztül nem jött szinte semmilyen nyeremény.
Az oldal naplózva van végig, hogy mikor mire tettem, így mindent pontosan meg lehet nézni.
Rengeteg olyan eset is volt, hogy mondjuk egyel mellé esett a golyó, ami még pont nem fizetett semmit. Vagy 2 fizető szám közé abba az egybe, amire nem tettem tétet épp, mert irreálisan sokszor jött. Mondjuk 20 kör alatt 4-5x jött, ezért a cikkemből ezt kihagytam. Ha oda is esett az én részemre a golyó, vagy a kihagyott szám jött, vagy a cikk széle.
Ha mondjuk 20-30 körig tartottam egy cikket, ugyan azt játszottam minden körben, de nem nyertem semmit, akkor néha váltottam. Amikor váltottam, szinte azonnal oda esett a golyó, amiről váltottam, többször is.
Ha eltekintetek az összegtől, és csak matematikailag közelítjük meg, akkor mit gondoltok? Létezhet ilyen, vagy menjek utána a felügyelettel? Vagy felesleges?
Annyira megvisel lelkileg, hogy nem tudom össze szedni magam, nem tudok aludni, dolgozni, koncentrálni.
Letiltottam magam, hogy ne tudjak játszani, a maradék pénzből szerényen megélek egy évig is akàr, de a bukott pénzből kifizethettem volna a lakás vagy a diákhitelem is akár, de annyira könnyen jött, és ráfüggtem, hogy nem bírtam leállni.
Kibaxottul "át lettél verve", hisz olyan orbitális nagy baromságban hiszel, mint a szerencsejátékon való pénzkeresés.
😆
Persze a meggazdagodás sem kizárt - feltéve, ha te vagy a kaszinó tulajdonosa - ami nyilván sohasem leszel.
😂
#3 Lehet nyerni vele, teniszben létezik 100%-os stratégia. Csak pont emiatt léteznek korlátozások, amik miatt max kisebb összegeket nyerhetsz vele. De amíg azt el nem éred, addig 100%.
A rulett persze nem ilyen...
Természetesen létezik ilyen pechszéria, de az sem kizárt, hogy a rendszer úgy érzékelte, hogy túl sokat nyertél, ezért akarta tőled visszavenni a pénzt, vagyis a tétrakásodtól függően "pörgette ki" a számokat. Az idézőjel nem véletlen, elvégre az online ruletten nem egy fizikai golyó pattog, az csak egy animáció, a szám kisorsolását (elvileg) egy mindentől független véletlenszám-generátor végzi, tehát azzal nem lehet érvelni, hogy a fizika törvényeit meghazudtolóan pattant a golyó.
Attól sem várok sok reményt, hogy a felügyelet bármit ki fog vizsgálni.
Ha még így is 5 milla pluszban vagy, akkor a szerencsések közé tartozol.
mi volt a valószínűbb? az, hogy anno nyertél 15 millát, vagy az, hogy most elbuktál 10-et?
tippre, az, hogy akkor nyertél 15-öt. ha akkor nem visítottál, hogy csalnak, akkor most miért?
A kaszinókat azért - és csakis azért az egy célért hozzák létre, hogy az ösztönállatok szintjén élő idióták pénzét elszedjék.
🤔
Tehát a leírás szerint minden a rendszert uraló tulajdonosok akarata értelmében történt, ahogy az a nagy könyvben írva vagyon!
🤑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!