Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogy lehet eldönteni valakiről...

Hogy lehet eldönteni valakiről hogy meleg?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 00:00
1 2
 11/14 anonim válasza:
27%
Amikor kettesben vagytok, előcsapod a faszod és ha rábukik, mint gyöngytyúk a takonyra, akkor tuti buzeráns.
2010. ápr. 21. 23:54
 12/14 anonim válasza:
29%
Told le a gatyád,bakolj be,ha jól seggbetöcsköl,akkor meleg.
2010. ápr. 21. 23:54
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

édes istenem, ennyi értelmes választ -.---

na sztem egyszerűen megkérdezed tőle, ha meg nem vagy vele olyan viszonyban, akkor is azért ezt meg lehet tudni valakiről ... nekem van meleg haverom, és van olyan is aki nem haverom de tudom róla mert csak, nemtom honnan, de tudom

Amgy figyi ha nyitott a srác, akkor ugyan miért tagadná le neked ?

Na persze ha csak szegénynek nem volt már sok olyannal rossz tapasztalata, mint pár itt beíró ....

Szted ha meleg és letolod előtte a gatyádat, tényleg az fog történni amit te írtál? nagyon sok eszed lehet ...

2010. ápr. 22. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

Gyerekek! Ez a kérdés a Tudományok->Alkalmazott tudományok körében van meghirdetve.

Tehát arra a kérdésre hogy "Hogy lehet eldönteni valakiről hogy meleg?" egyértelműen az a válasz hogy hőmérséklet mérő eszközzel. És ezen nincs mit ragozni. Javasoltabb a lázmérő, a pontos méréshez. 38°C fölött már emberi léptékben meleg(ebb)nek szokás nevezni az illetőt és javasolt orvos meglátogatása, ha nem javul az illető állapota.

2010. máj. 3. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!