Szerintetek befog következni az amikor megáll a tudomány, egyszerűen nem tudunk tovább fejlődni?
"másutt mehet tovább ami itt elvész és így már nem butaság az, hogy az élet utat tör. :)"
HA kijutunk!
Egyelőre még nem jutottunk ki, és egy jó ideig még nem is fogunk! Mert jelenleg nem ezért küzdünk!
"Amúgy én nem az ősemberekre gondoltam, ők sok ember szerint már az újrakezdés részei voltak, miután a gondolkodó ember tönkrevágta a bolygót a nagyon távoli múltban. :/"
Milyen távoliban? Az ősemberek, ill. az előemberek már sok-sok millió éve itt vannak!
Miféle emberre gondolsz te? Honnan jöttek ők?
És miért nincs sehol, semmiféle nyomuk, ha már gondolkodóak voltak?
Pedig van amiért küzdenek, olvastam hogy önkénteseket toboroztak már régebben, hogy bizonyos időt eltöltve lakjanak amolyan búrákban, ami elszigeteli őket a külvilágtól és minden egyéb dologtól, levegő stb.. A cél, hogy megtanuljak ezekben a valamikben élni, és akik sikeresen zárják gondolom ezt a küldetést, mehetnek a marsra. Mert lényegében erről volt szó, hogy benépesítenék a marsot. Persze nyilván ezt nem mondhatom biztosra, mivel nem látok bele amerika ügyeibe, de hát ehhez a technika már adott.
A távolabbi elődeink nyomai már itt vannak, és ahogy írtad is, több millió éve lakják a földet, már csak ebből kifolyólag is lehetetlen azt feltételezni, hogy nem törtek ezidáig sosem fel a technológiát tekintve. Piramisok, mindenféle építmények amiket a mai ember még mostani technológia segítségével sem tudna létrehozni. Én hiszem, hogy a mai tudásunk a régmúlt embereinek az öröksége, amiket még csak nagy körvonalakban sikerült ezidáig elsajátítanunk, vagy még úgysem. :/
"Piramisok, mindenféle építmények amiket a mai ember még mostani technológia segítségével sem tudna létrehozni."
Ez nagyon nem igaz.
Pontosan tudjuk, hogyan épültek ezek: tervrajzokat, képeket és olyan faragásokat is találtunk, ahol a piramison bejelölték a mintát.
A piramisok legtöbb köve 2 tonnás - ez az a súly, amivel ma egyetlen embernek el kell boldogulnia (kis teherautóval).
Azért ne misztifikáljuk túl a dolgokat.
"Régen sem emberek cipelték ezeket a nagy tömböket."
De igen, csak nem kézben. Ismertek már ők is pár eszközt.
"Amúgy én hiszek a misztikában"
Akkor mit keresel itt a tudományban?
Komolyan kérdezem.
Miért nem mész pl. az ezotériába?
Mert látom a nyilvánvaló összefüggést a két oldal közt. Az időutazás meg inkább idevaló téma. De ha pl megnéznénk egy misztikus lényt, akkor az már mind két oldalt összehozná. :)
Én megnézném amúgy azt a pár eszközt, bármibe lefogadnám, hogy tudományos értelemben nagyot néznénk. :D
A tudomány és a misztika nem függ össze.
Ha te mégis így látod, akkor rosszul látod.
Természetesen a tudomány tudja vizsgálni a misztikát - de itt most NEM ez történik.
Abban a pillanatban, ahogy elhangzik az "én ebben HISZEK" kifejezés - már NEM a tudomány területén vagyunk.
Szerinted akkor nem is léteztek a misztikus állatok, amilyen pl a griffmadár? Csak mert ez az állat szerintem bűzlik a tudománytól.. Természetesen persze, nem tudjuk létezett e valaha, de ha mégis amiben én hiszek, akkor nem természetes úton fogant.
Egyébként ezt te sem gondolhatod komolyan, a tudósok is ugyanúgy hisznek. :) Nem minden esetben lehet kész tényekkel alátámasztani azt, amit gondolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!