Mit jelent egy számban az E betű (pl. :5,972E24 kg)?
2xSÜ, igazad van, nálad jól jelenik meg. De nálam nem.
Itt van hogyan látom én:
Ha ezt te kicsiben néznéd, és nem felnagyítva, akkor 10^2^4-nek látnád teljes mértékben.
Hmm… Most ez persze részletkérdés, de más okok miatt engem érdekel, hogy ezt így hogy.
Most megnéztem nálam Windows 10 alatt Chrome-ban, és Firefoxban, meg egy „szűz” Windows XP alatt szintén e két böngészőben. Az eredmény:
(Bal felső: Windows 10 - Firefox, jobb felső: Windows 10 + Chrome, bal alsó:Windows XP + Firefox, jobb alsó: Windows XP + Chrome)
Ahogy nézem neked Windows 7 talán?, meg Firefox? Nem hiszem, hogy azon is máshogy nézne ki alapból, hacsak valami le nem cserélte a standard betűkészletedet. A kérdés számomra – más okokból –, hogy ez vajon valami egyedi eset lehet-e, vagy van olyan gyakran használt program,ami ilyet tesz, és lehet számítani máshol is ilyen megjelenítési problémával…
Igen, win7 és Firefox. Nem cseréltem le a betűkészletemet, és semmi különleges programot nem használok. Csak olyanokat, amik biztos neked is megvannak. Adobe flash player minden bővítménye, Microsoft office 2010, Adobe Reader, WinRAR, és néhány számítógépes játék. Ennyi.
Hmmm... Most hogy így beszélünk, eszembe jutott hogy a Total commandert is le kéne töltenem...
De a lényeg hogy semmi extra nincs a gépemen. De így már látjátok, hogy nem trollkodtam.
Nem tudom, nálam is win7/Firefox, nálam is eltérő karaktermérettel jelent meg a 2 és 4, de eszembe nem jutott volna dupla hatványként értelmezni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!