Ha van diesel club facebookon akkor mért nincs benzines club?
[link] erre gondolok
Valaki esetleg aki benzin fanatikus?
Csak hogy benzin királyokat említsek: Ford, Porsche
utóbbi márkába 3.2es motorból kihoztak 7 liter fogyasztást, mi kell még? Traktor motorosok mit akarnak? :D
Nekik van önigazolási kényszerük. A benzinesnek nem kell önreklám.:)
Azért nekem munkába járni van traktorm 4.8l-es fogysztással, havi 1400km-nél nem mind1.
Ha meg autózni szeretnék, van a garázsban V8.:) De azt nem fogom nyúzni a reggeli dugóban a sok tirpák közt.
dizeleseknek önigazolási kényszer :D
ez tetszik és igaz :D
erről jut eszembe, hogy apám az 1.4es 96 lovas fiestával odapakolt egy 1.9es pdtdi-s passatnak...
Olyanok mint a homokosok, egyre több van belőlük de még mindig nem elfogadott...
az a gond, hogy a régi karburátoros sz @rt felváltotta a jómenő injektor, innentől akár nyomaték egyenest is lehet kihozni a f@25a benzines csótányból :D
nekem amúgy boxer motoros a vágyam, 7-9 liter között van kell ennél több? :)
jó igen, ha sokat autóznék meló miatt akkor dizelet is tartanék... de am már a benzines is elkezdte szorítani a dízel-t fogyasztásba szóval.
Dízel:traktor, erősáramú generátor,kamion, munkába járó eszköz
benzin:autó, motor, makett,kerti gép stb...
Meg a hajóba.
A hajómba mindig is egyhengeres dieselt szerettem volna amíg meg volt. Az sajna benzines volt.:D
nekem szigorúan csak a boxeresek, 964,930 (4sebességes),911 carrera, 986 :) 10 liter körül vannakember a fogyasztása és egy tdi nem hozza azt a rakéta effektust. egyik kollégám az audi felnis családi passatjaval feszít mint poloska a dízeles kannába (benzines van eredetileg a beszólásba csak így jobban illik hozzá)
na mindegy aki akar az csatlakozzon a benzines klubomhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!