Milyen technikával vágták mm pontossággal a tömör
köveket a piramisokhoz a világ sok részén, többezer
évvel ezelőtt?
31/45 A kérdező kommentje:
Ilyen simára nem csiszolhatták. Kizárva.
Csak úgy miután elveted aténykeet, persze tökéletesen racionális módon, megkérdezném, hogy pontosan milyen simára is nem csiszolhatták? és volt már a kezedben csiszolópapír?
2015. júl. 24. 16:02
33/45 A kérdező kommentje:
Volt, és a csiszolószemcsék magukban 1mm esek. Min. Ehhez jön még a lap gyűrődése. És ilyen kis szemcsékkel nem lehet követ vágni, mert a csiszolószemcsék porladnak el. Még ha egy fát is csiszolsz, 10 húzás után vehetsz új csiszolópapírt, és ez akkor még a 21. század, nem 4000 évvel ezelőtt.
Még mindig nem láttam semmi bizonyítékot arra, hogy hajszálpontosan épültek azok a piramisok, míg egy tucatnyi kép lett belinkelve, hogy egy csomó kő kiesett, rések törések vannak bennük. Szóval talán mutass valami bizonyítékot erről a lézerrel kimért precizitású piramisról amiről csak te tudsz.
2015. júl. 24. 16:38
35/45 A kérdező kommentje:
Nézd meg őket élőben, ahogy én!
36/45 A kérdező kommentje:
De, ha egy pixeles képről meg tudod nekem mondani, hogy 1mm pontossággal készült-e vagy nem, hű, az gratula!
37/45 A kérdező kommentje:
Hát azért én már jónéhány éve nem láttam olyan képet ami milliméteres kockákból állt volna. De értem a te racionális érvelésed, hogy te láttad és hajszálpontos illeszkedése volt csak erről a többi milliárd turista, piramiskutató nem tud. Te nyertél.
2015. júl. 24. 16:44
Nem kötözködés kép, de miért nem lehet kézzel lábbal akármivel olyan simára csiszolni azokat a köveket?
Itt van pld ez:
[link]
A méretétől eltekintve nagyobb szakértelmet igényelt az elkészítése mint egy x*x méteres téglának amit "csak" simára kellett csiszolni.
Az ókori szobrokat, domborműveket is az idegen lények segítségével készítették szerte a világon?
2015. júl. 24. 18:13
40/45 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: