Egy függőágyban lehet normálisan aludni?
Csináltam egyszer egy függőágyat. Két végén kb. 80 cm-es léccel merevítve. Két oldalt egy-egy szál zsineg tartotta a ponyvát.
A konstrukció annyira sikeres volt, hogy a Lustaság oltára - nevet adtam neki.
Kertben kifeszítve, gyomlálás helyett nagyon is lehetett benne szunyókálni.
Cserkészek mondták, hogy szokták így csinálni néha… Hosszabb távon még nem próbáltam, egy éjszaka alatt jól szuperált, mert ezzel rendesen be tudtam burkolni magam, így a szél nem zavart. Hálózsákkal kombinálva szerintem a hideggel se lesz bajod… Mondjuk én vagyok olyan hülye, hogy hálózsákot is lusta vagyok vinni.
A hátad meg a sátorban is akkor nem fog fájni, ha jó (aránylag sima és nem kőkemény) talajt találsz… Vagy cipelsz mellé polifoamot is.
(((Eddig a legrosszabb éjszakám az volt, amikor nem volt rendesen vízhatlan cuccom, és egy esős éjszakán egy kilátó deszkáin próbáltam aludni. Az eső nem ért, viszont néhol szögek voltak, meg ilyen 5 mm-es hideg volt mellé… Az érdekes volt.)))
Lehet bizony, évezredek óta művelik az emberek, pláne a trópusokon, ahol a puszta talajon aludni elképesztő nagy idiótaság :)
Gyakorlás, megszokás kérdése. Valaki a puszta sziklán is alszik gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!