Szerinted az ember mikor jut el a Marsra?
Figyelt kérdés
mikor fog először az ember a Marsra lépni?
én 2075-öt mondok
2010. febr. 17. 17:15
11/14 anonim válasza:
Szerintem kb 2030. 2011-ben indulnak újabb robotok (marsjárók), hogy váltsák a mostaniakat.
A VASIMR ionhajtómü tesztelése folyamatban van (kb 10 év és kész lesz). Azzal egy év alá csökkenne a teljes misszió idötartama.
Igazából akarat (mármint politikai) kérdése. Húsz év múlva ott lehetnénk ha akarnánk.
12/14 anonim válasza:
Eljutni eljuthatna akár most is, vissza hogy jut na az már más:) A másik meg, egyszer pedig el fog jutni az ember a Marsra, amit terraformálni fogunk, mégpedig azért, mert feléltük a Föld nyersanyagait, és szép lassan lakhatatlanná válik... Ha nem fordul egy nagyot a világ be fog következni a dolog.Szerintem akár egy 100 éven belül elképzelhető 1 telep a holdon minimum, esetleg a marson , 200 éven belül tuti ott leszünk a marson, aztán meg ki tudja jön az amit mondtam.
13/14 anonim válasza:
Magánvéleményem: soha. Kutatási feladatokat robotgépek is el tudnak ott végezni, másért meg nem érdemes odamenni. Viszont ha lenne egy új hidegháború, ami politikai versengés tárgyává tenné, hogy ki lép előbb a Marsra, akkor természetesen előfordulhatna egy Marsra szállást involváló presztízsprogram. De efféle politikai nyomás nélkül nem.
14/14 anonim válasza:
..."A másik meg, egyszer pedig el fog jutni az ember a Marsra, amit terraformálni fogunk, mégpedig azért, mert feléltük a Föld nyersanyagait, és szép lassan lakhatatlanná válik... Ha nem fordul egy nagyot a világ be fog következni a dolog. ..."
A mostani folyamatokat figyelve, a dolog bekövetkezése nagyon közel van.
Ebből adódik a kérdés: van valakinek forgatókönyve a Föld kiürítésére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!