Mikor léphet majd először ember a Marsra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 20:39
4/16 anonim válasza:
Gépek vannak ott. Ember szerintem 2050-ig nem jut oda.
6/16 anonim válasza:
Én úgy tudom,az a legnagyobb baj,hogy a tudomány mai állása szerint az űrrepülőnek,vagy egy űrsiklóhoz hasonló szerkezetnek olyan nagy üzemanyagtartályra lenne szüksége,amelyet az űrbe felvinni lehetetlen...Elvileg az lehetne,hogy irányba áll az űrhajó,beindulnak a fúvókák,mennek egy darabig,majd leállnak.Mivel nincs surlódás,elvileg oda kell érnie!Ezzel csak az a baj,hogy olyan sokáig tartana,hogy ez embernek rengeteg élelmet kéne vinnie,elfogyna a levegője,és ha ezek még megoldódnának,akkor meghalna,mert megöregedne.Meg a tartós súlytalanság sincs kedvező hatással a szervezetre.Úgyhogy,ez csak az én véleményem,még évtizedek kellenek ahhoz,hogy ez megvalósulhasson.
7/16 anonim válasza:
2017. július 16-án 18:57 perckor.
8/16 anonim válasza:
Az évet pontosan nem tudom, de a NASA addigra kifejleszti a plazmával hajtott űrhajót. A Marsig vezető út első felén csak gyorsítanak, a második felén csak lassítanak, így hamarabb érnek oda. A plazma ionizált, forró gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!