Szerintetek mitől halna meg egy ember először a Vénuszon?
Figyelt kérdés
tegyük fel h egy pillanat alatt vki a Vénuszra teleportálódik. mi ölné meg először? a nyomás vagy a hőmérséklet, esetleg vmi más? lehet h hülye kérdésnek hangzik de haverokkal mindig ezen vitatkozunk a suliban :D2010. máj. 15. 21:12
1/13 anonim válasza:
levegő hiány xd nyomás szerintem nem, hőmérséklet, mérgesgázok
2/13 anonim válasza:
a teleportálásba xD
am meg a légköri nyomás szétcsapná mielőtt megmérgeznék a gázok vagy megsülne
3/13 anonim válasza:
Egyszerre kapna közel 100bar nyomást és több mint 400 fokot.
4/13 anonim válasza:
jah akkor bocsi, nem vagyok a legjobb fizikából xd első voltam
5/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! am én is a légköri nyomásra tippelek
2010. máj. 15. 21:45
6/13 anonim válasza:
Igen, valószínűleg a légköri nyomás...
7/13 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy mekkora a nyomás, és mennyi kell az ember összeroppantásához, akkor tudnám a választ. :) A nyomást kell először vizsgálni, mert az tud azonnal hatni. A párszáz fok hőmérséklet is halálos, de 1-2 másodpercig még nem okoz azonnali halált. A mérges gázoknak és a levegőhiánynak is több idő kell, hogy a hatást elérjék. Tehát ha tényleg annyi a nyomás, mint amit itt írtak, akkor az a halál okozója.
Egyébként mi meg mindig arról vitáztunk, hogy az űrben egy porszem egy (álló) űrhajónak ütközve meg tudja-e változtatni az űrhajó mozgásállapotát? :D
8/13 A kérdező kommentje:
igen annyi a nyomás közel 100bar, a pontos érték kb 92, de sztem az is bőven elég h egy pillanat alatt széttépjen egy embert
2010. máj. 15. 22:10
9/13 anonim válasza:
Mindenbe belehalna ami ott van:D,elvégre nincsenek is életfeltételek azon a bolygón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!