Mijen érzés mikor az ember nem alszik 24 órán keresztül?
Ezt hívják holtpontnak. Ha ezen átbillensz, akkor utána már nem nagyon leszel álmos: a szervezeted be van állítva, hogy adott időben alszol, és elég rugalmas ahhoz is, hogy most éppen ébren kell maradni.
De ezt csak egyszer lehet megcsinálni, estére (vagy még előbb) ismét álmos leszel, de most már jobban.
Én nemrég kb. 40 órát voltam ébren, hát elég fura volt. Voltak mélypontok, mikor alig tudtam nyitva tartani a szemem, aztán egész friss voltam, és ezek váltakoztak. Volt kb. egy óra, mikor nem tudtam, hogy éppen csinálok valamit, vagy elbóbiskoltam és csak álmodtam.
Itt vannak még hasznos dolgok:
24 órát simán ki lehet bírni.
éjszakákat dolgozom (mindig), s ha szabadnap (éjjel) reggel felkelek 7-kor, akkor másnap reggl fél 9-ig soha nem kerülök ágyba.
24 óra még nem vészes. Ásítozik párat az ember, s utána jól alszik.
amúgy ha olyan, mint a részegség, akkor határozottan hasznos sokat dolgozni: több kereset (italra költött kiadás helyett), mégis megvan a részegség érzet, ráadásul mindenki szorgalmasnak gondol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!