Mi lehet ez? Nyomó érzés az alhasamban, nem olyan mint mikor felfázik az ember hanem olyan mintha valami nagy golyó nyomná.
Figyelt kérdés
gondoltam felfázásra mivel gyakrabban is kell pisilnem, viszont a pisilés nem csíp , nem is büdös. igazából ez nem is fájdalom csak mintha valami nyomná a méhem. nődokihoz csak jövőhéten tudok menni.2011. márc. 25. 13:34
2/5 A kérdező kommentje:
30
2011. márc. 25. 13:41
3/5 anonim válasza:
Biztosan nem vagy esetleg terhes, vagy mióma is lehet a háttérben. Esetleg ciszta. Jobbat nem tudok kitalálni.
4/5 A kérdező kommentje:
még 1 hét van a menstuációmig, a terhesség sem kizárt viszont ilyen korán nem hiszem hogy ilyen tünet lenne.múlt héten találtak a mellemben egy cisztát arra gondolok hogy esetleg a hormonváltozás miatt lehet ez is.. de egy biztos valami nagyon fura, étvágyam sincs annyira már jópár napja.
2011. márc. 25. 13:53
5/5 anonim válasza:
Nekem is szokott csak 14 vagyok:) nemtudom megmasszírozom kicsit és elmúlik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!