Az ijen beágyazott bonyolultabb derivált hogy kell csináljam?
Az ráadásul köbön van csak el lett írva..
A BGFeseket mért szídja mindenki? Nálunk minden matekos zhban szivatós feladatok vannak..
"fogadni mernék legtobb egyetemen sincs ijen sok anyag Az órán. Csakpéldának mondom. Van fuggveny ábrázolás, fuggvény transzformáciok fuggveny beágyazás másik fuggvenybe, teljes négyzetté alakítás módszere, inverz fugveny szamitas, szamtani mértani sorozatok, határérték ebből bonyolultabb is pl polinom per polinom alakúnak a levezetése, Utána derivaltak, beagyazott derivalt, Meg nehéz feladatok derivaltal pl érintő Meg maximum számolás De Az remelem 2eshez Nem fog keleni:)"
Ezen halálra röhögtem magam... Ezek nagy része középiskolás anyag.
Polinom/polinom tipusú határérték... El vagy tévedve, annál egyszerűbb nem is létezik.
Majd ha olyat kapsz, hogy n/(n!)^(1/n) és ez a 8 vizsgafeladat közül csak egy, na akkor panaszkodhatsz. De ne is haragudj, a polinom/polinom tipusú határérték egy unalmas, mechanikus számolás, amihez nem kell gondolkodni, minden idióta végigcsinálja.
Érintő, maximum, minimum: Nem tudom hogy tanítanak nektek, vagy nagyon elrontottak a tanárok, vagy ilyennek születtél, de kb. ez a két dolog, amiért érdemes megtanulni deriválni.
Értelmét veszti a deriválás, ha nem értjük a geometriai jelentését és nem tudjuk az alkalmazásait.
De nem mondok már semmit, egyrészt rossz irányba tanultál tovább, másrészt az oktatási intézményt is minősíted.
"ezt a beágyazot derivált De tudta Még senki rendesen leirni, mindenki csak szemejeskedik"
Több módon elmagyaráztam, levezettem, hogy hogyan lehet megoldani hányadosszabállyal és szorzatszabállyal.
Az első oldalon helyettesíts már be abba a móricka képletbe. Vagy mi a fene van, nem tudsz húzni egy törtvonalat meg beírni két polinomot?
Ne légy már hülye!
Nem lehet, hogy csak egy BME-s csávó akarja lejáratni a BGF-eseket? Ez már tényleg fájdalmas, amit itt előad a kérdező…
Az utolsóval értek egyet, ez a srác provokál, vagy teszteli az itteniek türelmét, vagy csak szórakozik.
Ennyire még egy BGF-es sem sötét...
Koszi:) igy Már erthető
Miért akarnám lejaratni?
Miért a bmesek talán ojan okosak? Bmes ismerosom se tudta megcsinalni a maskk szorgalmim..
Oké megértettem, okosabb Vagy nalam matekbol.. De attol még Nem kell alázni.. befejezhetitek a szapulást.
Aki Tényleg segitett is annak nagyon koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!