Ha alap matematika szintről szeretnél magadtól eljutni magas szintű matematikáig, hogy csinálnád, mi lenne a stratégiád?
Magadtól szerintem odáig sem biztos hogy eljutsz, hogy egy nem-matematika szakosoknak tartott kurzuson átmenj, nem hogy korrepetálj belőle embereket.
Javasolnám hogy mégis ülj be matek kurzusokra (sokszor nem délelőtt vannak, hanem délután.
De ha nagyon elszánt vagy, a Kozma László féle "Matematikai alapok" jegyzetet tudom ajánlani:
Link: vévévé pont pirateclub pont hu /topic/7453013-kozma-l%C3%A1szl%C3%B3-matematikai-alapok/
Mi vegyész szakon ebből tanultunk, viszonylag jól leírja a dolgokat, kérdéses hogy mennyire érthető előadás nélkül.
Ha az integrálást-deriválást mesterien elsajátítod, azzal szerintem már tudsz embereket korrepetálni, de persze nem matekszakosokat.
hétvégén is van levelezősöknek előadás
könyv pl: thomas-féle kalkulus
@5, nekem is működik
Kiszedted a szóközöket, és átírtad a pontot .-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!