Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogyan határozom meg az...

Hogyan határozom meg az alábbi feladatokban a rudak hosszát?

Figyelt kérdés

[link] Jpg

A bajom az,hogy hiába írok fel az egész testre bármilyen egyenletet,csak A és B meghatározható,onnantól pedig kellene rúdhossz..A segítségekért hálás lennék

2013. okt. 5. 20:45
 1/5 A kérdező kommentje:

nem írja ki rendesen,talán itt

[link]

2013. okt. 5. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
nem értem mi a probléma. Az ábrákon ott vannak jelölve a távolságok is betűvel, oldalt meg számszerűsítve
2013. okt. 5. 22:33
 3/5 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy a rudak hosszát nem tudom kiszámolni.Nem a hosszuk van megadva,hanem a két pont közti távolság,viszont a függőleges távolságát nem ismerjem a két pontnak,így nem tudom meghatározni a rúd hosszát.Ez zavar
2013. okt. 5. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Phytagoras tétellel működik.

Mellesleg a II. jelű részen tényleg van adathiányosság, habár ha csak a reakciók a kérdések, akkor az nem biztos hogy kelleni fog, a nyomaték miatt...

2013. okt. 6. 00:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Megfordult a fejemben a pitagorasz,csak hogy 1 oldal ismerete kevés hozzá,mert bezárt szög sincs megadva.A feladat nem írja,hogy mit kell kiszámolni,gyanítom,hogy mindent,hiszen az a lényege a zh-nak is.Hát mindegy,azért köszi.
2013. okt. 6. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!