Ez milyen IQ 12 évesen?
Ha nem adni ki valamilyen okokból, leírom:
"A tesztet 18 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 38 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 128 pont."
Nekem 19 évesen ez jött ki:
A 60 feladatból összesen 51 sikerült helyesen megoldanod.
Gratulálunk! Az IQ-d több, mint 160 pont!
Nekem meg ez:
A tesztet 28 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 46 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 126 pont. [17/F]
Nekem 146 lett, de párszor félrenyomtam és nem mindent volt kedvem kiszámolni. :D
17L
A tesztet 20911415 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 43 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 150 pont.
Azt mondja, hogy majdnem 40 év alatt oldottam meg...
Valahogy nem stimmel nekem ez a teszt! :D
Nem mérvadó. 60-ból 38 feladat nem lehet 128-as IQ egy rendes IQ tesztnél (az kb. 3-4 hiba). A korodat figyelembe kéne venni..stb.
Felejtsd el.
A tesztet 20911566 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 41 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 142 pont.
az idővel nekem se ok vmi, sztem az opera zavarta be vmennyire, de ez nem túl jó iq teszt egyébként se...
A tesztet 20911694 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 48 sikerült helyesen megoldanod.
Gratulálunk! Az IQ-d több, mint 160 pont!
Végülis 39 évet ültem rajta, még jó, hogy rájöttem. :)
Egyébként az IQ-t életkor-arányosan számolják, szóval ez a vidámság nem igazán releváns...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!