EZT kell megcsinálni, gyerekek... Aztán ha jól sikerült, jelentkezhettek ti is tagnak! :-)
Pedro
2011. aug. 17. 18:45
6/24 anonim válasza:
Pedro én azt csináltam elsőnek tegnap, és 108 lett. De a számsoroknál csak találomra nyomtam le valamelyiket :) Neked mennyi lett?
2011. aug. 17. 18:57
7/24 anonim válasza:
134. Akkor sajnos nem vagyok zseni. Nem értem ezeket a teszteket. Srácok, tanulni kell, nem tesztelgetni. Kiskoromban bukásra álltam irodalomból, most meg orvosim van. Tanulni kell, hiába vagy zseni. Ha kevesebb az IQ-d, akkor több logikai fejtörőt és matematikát kell végezni, az pár pontot javíthat(de ettől függetlenül nem számít semmit)
2011. aug. 17. 19:07
8/24 anonim válasza:
Az emberiség 2%-a éri el a 130 pontot, és 1%-a a 135 pontot, 15-ös szórású normál eloszlás szerint. Mert NEM MINDEGY, hogy milyen skálán mérik! A Mensa HungarIQa is ezt a mérési módszert használja.
Az enyém 135 felett van. Tagja vagyok a Mensának.
Pedro
2011. aug. 17. 20:06
9/24 anonim válasza:
Pedro
akkor te kemény vagy :)))
még 2-szer 3-szor megcsinálom aztán nekem is annyi lesz :)
2011. aug. 17. 20:24
10/24 anonim válasza:
Na igen... Viszont csak az első mérés ad igazi eredményt - a többinél már meghamisítja a mérést, hogy már ismered a feladatot.
Csalni nem ér! :-)
Egyébként ez a teszt, ami a Mensa honlapján van, csak tájékoztató, nem ad hivatalos eredményt. Ha a tényleges értékre vagy kíváncsi, érdemes elmenni egy tesztírásra, arról kapsz aláírt, lepecsételt, hivatalos oklevelet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!