Szakmai B2, komplex nyelvvizsga 75%-os eredménye milyennek számít (jó, átlagos, gyenge)? Nektek hány százalékos lett, mikor vizsgáztatok?
OFF
én is most szeretnék egy ilyet csinálni. te milyen tankönyvből készültél? most keresgélek valami tankönyv szerűség után, tudnál valamit ajánlani?
/OFF
közép angolból kiindulva, szerintem olyan átlagos lehet azok között akiknek sikerült.
megvettem a nyelvvizsgaközpont felkészítőkönyvét és gyakorló tesztjeit, azokból tanultam. nem ért meglepetés a feladattípusokat illetően :)
60%-tól van meg, én is olyan átlagosnak érzem, csak érdekel, másoknak mik a tapasztalataik..
Nekem 76% lett, négy vagy öt éve tettem le. Akkor a fél osztályom nyelvvizsgázott és 75%-kal az egyik legjobb voltam, ugyanis mindenki csak arra ment, hogy legyen meg neki a 60%.
Különben meg tökmindegy, ugyanolyan, mint az érettségi, a kutyát nem fogja érdekelni soha a pontos eredmény.
Nem tök mindegy hogy milyen lett. Ez csak egy papír ami kell a diplomádhoz, és kitörölheted vele a fenekedet.
A lényeg, hogy élesben mennyire vagy felkészült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!