Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Valaki legyen szíves elmagyará...

Valaki legyen szíves elmagyarázni, hogy mi az az ingyenenergia?

Figyelt kérdés
Sok helyütt hallani, de állandóan megbotránkozom rajta. Bevallom, nem vagyok ill. nem voltam jó annak idején fizikából, így aztán nem tudom cáfolni vagy megerősíteni egyes kóklerek, áltudósok állításait. De, rendelkezem gazdasági képesítéssel és józan, paraszti ésszel. Nos, mitől ingyenes az energia? Tegyük fel, megtalálják a nullponti energia kimutatásának módját. Elvileg ez - ahogy hallottam - korlátlan és tiszta energia. Nos, ezt nem kéne kinyerni, szállítani, átalakítani, stb? Ez mind-mind pénzbe kerül, ergo nem ingyenes. Szóval mi is az az "ingyenenergia"?

2013. márc. 29. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves 6. válaszoló!

Ne hidd el amit Egely ír, vérbeli áltudós.

http://www.youtube.com/watch?v=pEC4kYyeiPI

Mindent zagyvaságát megcáfolják igazi számolásokkal.

2013. márc. 30. 20:27
 12/14 anonim válasza:

A # 9 válaszomban kifejtettem mit takar az "ingyen" energia!

Semmi köze az ANYAGIAKHOZ PÉNZHEZ! Az ingyen energia CSalóka megfogalmazás de valójában Az energiamegmaradás törvényét hivatott megcáfoni erre utal az "INGYEN" szó Amiről ti beszéltek nem fizikai hanem gazdasági szempont! egy fizikus ha nem is ért egyet valamivel azért nem keveri a szezont a fazonnal.

2013. márc. 31. 13:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen a kóklerekkel és a vákuummal hozzák leggyakrabban összefüggésbe ezt a szót ingyenenergia.

Pedig általában azt jelenti, hogy míg az energiahordozókért fizetsz, addig van olyan energia is, amiért nem kell fizetni.

Érdekes módon azt a gépet is meg kellene építeni, ami mondjuk a nullponti energiát kinyeri. Tehát maga a kinyerő gép mindenképpen költség.

Akkor maradjunk a realitások talaján: a Nap ingyen süt.

Építeni kell a háztetőre napelemmezőt és a napsütéskor termelődő áramot kell használni (inverter).

Itt is, magát a készüléket meg kell építened, az pénzbe kerül, de maga az energia egy filléredbe sem kerül.

2013. márc. 31. 21:22
 14/14 anonim ***** válasza:

# 11/13 Megnéztem a videot. Meg !... Én is fizikus vagyok.

A tudomány szégyene, hogy professzor fizikus tanítja a fizikát és semmilyen kísérletet nem végzett el, ami meghaladja a kézügyességét, sőt nem is akar :LOL. Végülis minek, nemigaz ? Leírja az L-et aztán megmarad, csatolja a forgómozgást ami spirális torziós rezgést ad ki és neki minden ugyanaz.

Kérdezem Én, a fizikai ismereteink honnan vannak tessék mondani ? felírtuk az egyeletet ? Newton gravitációs tőrvénye kísérlet nélkül felírta az egyenletet azt szevasz ?? :D

Van a háttérben ismeretlen hatás, de azt az Egely sem és a fizikus sem ismeri, utóbbi tojik rá :D. egely legalább kreál rá egy álelméletet, hogy eladja a könyvet és foglalkozzanak vele, de a fizikus professzor el sem végez semmi kísérletet sem, csak felírja az egyenletet azt kész. A kísérleti fizika így hogyan fejlődjön tovább ?

2013. márc. 31. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!